La Núria Marín és la presentadora del programa "Cazamariposas" de Divinity, el canal "en femení" de Mediaset. Un espai que destaca per tractar amb humor però també amb cert sentit comú el safareig habitual dels programes de l'univers de Telecinco. Un sentit comú que va utilitzar al "Deluxe" en trobar-se cara a cara amb l'Antonio Tejado, nebot de la María del Monte, que ha estat el concursant més criticat d'aquesta edició del reality pel seus comportaments masclistes (i alguns de fastigosos).

nuria marin antonio tejado deluxe   telecinco

Telecinco

Marín va fer el que la resta dels seus companys ni companyes es van atrevir a fer: retratar el sevillà i dir les coses pel seu nom. Com per exemple, va recordar situacions com aquella en la que Tejado col·locava un mirall per sota les calces de María Jesús Ruiz, o un episodi repugnant en el que el noi es passa la mà per les seves parts íntimes, per a continuació posar-la al nas de Candela, la seva exparella, que dormia en aquell moment. L'Antonio va assegurar que "pasaba de ella", i la catalana li demanava "si pasas de ella, ¿por qué te tocas tu miembro y se lo haces oler a ella?"

Què va fer en Tejado? Doncs negar l'evidència, la seva especialitat, amb històries inversemblants i exclamant que "es una barbaridad lo que me has dicho". L'actitud d'Antonio va empipar moltíssim la periodista, que demanava a la direcció el poder visionar els vídeos per contrastar la seva informació. Cosa que no va tenir lloc. Ni tan sols va sortir cap company a defensar-la. Tampoc la María Patiño, presentadora del "Deluxe" en substitució de Jorge Javier Vázquez. Núria, davant d'aquesta situació, va etzibar Tejado "¿Me ves cara de tonta?". Ell, veient-se protegit, va respondre: "Un poco, ahora sí me lo está pareciendo".

nuria marin deluxe   telecinco

Telecinco

Marín va intentar que el programa li donés l'oportunitat de demostrar el que exposava (i que era una evidència per a la majoria de l'audiència del programa), sense èxit. Fins i tot van permetre que l'andalús la deixés amb la paraula a la boca, demostrant una habilitat que ha ensenyat en diferents platós: la d'evaporar-se. Bravo por el caballero! La xarxa s'ha omplert de comentaris a favor de la labor de Núria Marín (que fins i tot, fa autocrítica de la seva intervenció), tot i que sempre trobem el que defensa allò indefensable. Alguns dels comentaris són de traca i mocador.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Equipo mariposa ayer en @sabadodeluxeoficial 💫 He amanecido pensando igual que ayer. Hago autocrítica porque sé que todo se puede mejorar, gracias por vuestros comentarios, incluso los negativos (menos los de los que me llamáis feminazi, una mujer incluso me ha llamado “feminista nazi”, cosa que de verdad me duele hasta leer). Seguro que aprendo algo de anoche y la próxima vez lo haré mejor. Otros no aprenderán nada y seguirán como siempre. Hay que hacer autocrítica siempre, mirarse en el espejo y decir “esto quizá puedo cambiarlo o mejorarlo”. Los espejos sirven para mucho más que para verle la ropa interior a otra persona. Feliz domingo! ☀️ Zapatos @lolitablu #work #partnersincrime

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret) on