Instagram és una xarxa de vanitats que té un problema molt greu: censura mugrons però no amenaces de mort. La presentadora catalana de Telecinco Núria Marín, ara a La casa fuerte, ha rebut insults i el més greu, amenaces de rajar-li la cara o donar-li una pallissa. Ha rebut aquests missatges: "Si estuviera en Cataluña te daría una que no te reconocieran ni tus familiares, estúpida de mierda, asquerosa, eres una bastarda"

nuria marin GTRES

amenaces

 

GTRES / Instagram

La presentadora de 38 anys ha explotat. Amaga la identitat del seu perseguidor, suposem que ho posarà en mans de la policia, però avisa a instagram que és intolerable que no hi vegin "res d'estrany" en el missatge amenaçant::

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret) on

El millor missatge és el de "Meteorito ven ya". Contra el cap dels frustrats que només s'envalentonen contra dones i per les xarxes. I sobretot, contra la política pèssima d'instagram. I compte, ja hi ha bojos a Catalunya, l'últim fa 2 dies a Sant Feliu de Guíxols, que llencen àcid a la cara de les dones: "no te reconocerán ni tus familiares". Poca broma.