Segona setmana a La casa fuerte i per alguns concursants la convivència ja és del tot impossible. Com si fos un pati d’escola ple d’alumnes que no saben ni respectar-se, l’esbroncada a la gala d’aquesta nit entre dues de les aspirants és de les que provoca vergonya aliena. Atacs pel físic i acusacions d’exercir la prostitució entre Oriana Marzoli i Fani Carbajo, sota l’atenta mirada d’un Jorge Javier Vázquez que demanava calma i una audiència astorada amb les desqualificacions masclistes de les dues.

Oriana telecinco

fani

Mediaset

Tot va començar al matí pel comentari d’una altra de les concursants, Maite Galdeano, indignada amb la Fani perquè arrasa amb tot el que troba a la cuina: “Siempre se pone hasta arriba de ColaCao, leche, azúcar...”. Oriana va reblar el clau: “Así está, hecha un desastre y llena de celulitis”. Però és que la famosa Estefaníaaaa era al davant mentre parlaven d’ella, i va esclatar definitivament quan va sentir el menyspreu de la mediàtica ultradretana: li va etzibar que el seu cos és natural i va fuetejar-la assegurant que a ella no li cal fer-se la cirurgia plàstica. La mala educació de Marzoli és sempre el detonant de baralles monumentals. Ho demostra a La casa fuerte però també als altres realities de Telecinco pels quals ha passat. És només per això que Mediaset la fitxa una vegada rere l’altra.

oriana fani

Mediaset

A la nit, la discussió va continuar en prime time. “Tendréis que ponerle un collar eléctrico con mando a distancia que le dé calambres para que se relaje. Se le va la pinza. Tiene problemas de ira”, demanava Oriana a la direcció del programa, fent-se la víctima a meitat de la gala. Els espectadors saben que si encenen la tele i posen qualsevol reality de Telecinco, sempre hi trobaran marro. Però hi ha línies vermelles que no es poden creuar, i Marzoli ja n’ha travessat moltes. El presentador català va advertir-la, això dels collars i els electroshocks ho fan “en las peores dictaduras”.

jorge javier

Mediaset

“Está todo el día insultándome, llamándome celulítica, cara de caballo... no puedo más”, protestava una esgotada Fani abans d’escoltar la darrera carregada d’Oriana: “Tú has dicho que yo trabajo en la noche y que soy escort. También que ejerzo el oficio más antiguo del mundo. Que diga que tienes celulitis es cero comparado con eso”. La veneçolana va afirmar amb aquestes paraules que la popular nòvia d’en Christofer li havia dit “puta”. Espectacle deplorable amb intervenció d’una altra famosa a qui ningú feia cas i que buscava atenció, Leticia Sabater: “Le ha llamado prostituta y ha dicho que cobraba 2.000 euros la noche. Pero no te acuerdas porque se te va la pinza en las discusiones”.

Oriana T5

Mediaset

La tensa baralla entre Oriana i Fani va liderar la nit a les llars espanyoles, amb un 15,5% de quota de pantalla i 2,3 milions d’espectadors. Xifres que disten molt del que passava a la mateixa hora a Catalunya. Mentre un 12,4% mirava Telecinco, l’APM? de TV3 va ser el programa més vist, amb un 16,6% de share.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat