Canvi de dia d'emissió d'Al cotxe i els dijous a TV3 i el programa puja d'audiència: un boníssim 11,1% derrotant el debat de Xavier Sardà a TVE que s'ensorra a un trist 2,6%. La convidada estrella va ser la gran Núria Feliu. Gran per l'estima que li té el país, i gran perquè acaba de fer 79 anys "Quan en faci 80 la farem grossa". Tapada amb mascareta i ulleres de sol "Soc miop i estic operada de cataractes" va revelar per què fa temps que no la veiem.

la feliu eloi vila TV3

Núria Feliu torna a TV3

La recull al seu barri de Sants i revela dues malalties que l'han minvat, una de greu i una de molt dolorosa: "He estat quasi un any sense sortir. A part del 'monstre' aquest (la COVID) he estat amb una pneumònia i això que surt i fa tant de mal i se t'embolica pel cos: un herpes. La mala bèstia, per aquí sota el braç i l'esquena. Ara no estic bé. Encara el tinc". Somia d'anar a Alaska a veure llacs. "Que t'hi portin els nebots o una parella?". Eloi Vila és el millor. Així es pregunta a una senyora per què no s'ha casat mai ni té fills. 

AlCotxe NúriaFeliu 1

Núria Feliu, la conca de Catalunya, TV3

Núria Feliu sempre s'ha rigut del títol de "la conca de Catalunya", aquella tieta soltera que tothom tenia. En un capítol de les Teresines de TV3 ella hi apareixia com una més. Persona soltera d'edat en què habitualment hauria d'ésser casada. Queda molt antic. La Feliu respon estupenda: "No no, a Alaska tampoc que m'hi porti una parella. Però si hi entra, entra. No diré que no. No ho descarto. Si m'hauria agradat tenir fills? Ara quan veig els meus nebots em deleixo. Mira què monos. Però jo quan estic bé és quan estic sola. La solitud, si és escollida és fantàstica. Lo fotut és quan sigui per força, si te l'has d'empassar. La meva ha estat escollidíssima".

feliu herpes tv3

Núria Feliu es mira l'herpes a TV3

Bona audiència per una patum de Catalunya que hauria de sortir més als mitjans. Fa anys, va impulsar un verkami de recollida de donatius per digitalitzar tota la seva discografia i que no es perdés. Va aconseguir milers d'euros fàcilment. Catalunya l'estima. Papallona groga al pit per demanar la llibertat dels presos polítics. La Feliu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat