Sandra Barneda torna a somriure. El seu programa La isla de las tentaciones és l'únic de tot el prime time de Telecinco que funciona. Fallits el reality Perdidos en el paraíso i la docusèrie Rocío, en baixes hores Got talent i Viernes Deluxe, queda el seu reality d'anònims que lliguen entre si a un spa mig tropical. I lidera de share. Aquest dijous 16% a Espanya, que baixa a un 14,3% a Catalunya. Un programa que va rebutjar seguir fent la catalana Mónica Naranjo i l'hereta una altra catalana, la Barneda. La periodista està feliç perquè alhora que li va bé a la tele li va bé a la vida. S'ha refet ràpid de la separació amb Nagore i ja té nova nòvia. Ara el digital Vanitatis li posa nom i cognoms. 

Sandra Barneda La isla de las tentaciones, Telecinco
Sandra Barneda La isla de las tentaciones, Telecinco

La nova parella de Sandra Barneda es diu Pascalle Paerel, és holandesa i model. El digital revela que resideix habitualment a Amsterdam ja que forma part del Ballet de l'òpera de la capital d'Holanda. A banda és sòcia d'una agència de models que s'ocupa de donar feina a ballarins i ballarines. Es diu The Fashion Composers Agency. Al seu Instagram llueix amb fotos espectaculars com aquestes:

Pascaelle és realment telegènica, elegant i sofisticada. Més que la seva parella, la Barneda, a la qual acostumen a vestir fatal a Telecinco. Sandra Barneda sempre ha lluitat contra els cànons de roba predeterminats i va mantenir una ferotge crítica contra el titular d'un diari que sostenia que les lesbianes tenien una determinada forma de vestir. The New York Post titulava "Vestir com una lesbiana, la nova moda sexy i empoderadora", amb imatges de dones joves amb vestit jaqueta, com Zendaya:

Sandra Barneda emocionada GTRES
Sandra Barneda emocionada GTRES

La presentadora, escriptora i periodista catalana lluïa la seva crítica contra el mitjà de comunicació. Un titular forçat parlant de dones heterosexuals vestint segons ells com lesbianes, com si existís una manera lesbiana de vestir. Respostes totes en un sentit, perplexitat: "Qui decideix com vesteixen les lesbianes?", "El que no entenc és com permeten posar aquest tipus de notícies per omplir diaris" o "Cada una pot vestir-se com vulgui, sigui lesbiana o homosexual" o el millor comentari:

Sandra i Pascalle, dues dones que s'abracen al parc passejant un gos i s'estimen. Que vesteixin com vulguin, que ballin al seu so.