Aquest divendres s'estrena la tercera edició d'un programa molt esperat per multitud d'espectadors catalans. Moltes famílies esperen amb candaletes que tornin els divendres de pizza i Eufòria amb diferents generacions veient la tele. Un programa seguit pels més joves de casa, però també per adults i avis. Tothom emocionant-se i gaudint de les veus, el caràcter i les actuacions dels concursants en el talent musical de TV3.

Portem dues setmanes veient els càstings, ja sabem quins seran els 16 nous concursants d'aquesta edició i ja tenim ganes de veure'ls damunt l'escenari... i de sentir les valoracions que en farà el jurat, el nou jurat. Perquè enguany hi haurà canvis. Dues cares noves seuran davant dels aspirants, amb ganes de commoure's amb les seves veus, però també de cantar la canya quan calgui i dir en què poden millorar. I és que a partir de divendres, acompanyant la Carol Rovira, hi haurà també l'Alfred Garcia i l'Albert Sala, l'antic mestre de coreografia.

Això vol dir que no hi seran ni l'Elena Gadel ni el Lildami. Aturem-nos amb aquest últim. Trobarem a faltar les seves arracades, els seus outfits, la seva simpatia, la seva sinceritat i sobretot, els seus consells i valoracions, sempre encertades. El de Terrassa, després de ser l'autor de la cançó de l'estiu de TV3, justament amb la guanyadora de la segona edició, la Jim, (T'estimo igual) i de passar-se els darrers mesos triomfant de concert en concert, amb especial histèria col·lectiva quan sonava el seu Supermercat, està concentrat ara en el seu nou treball discogràfic, una cançó que quan la sents per primer cop, ja no te la pots treure del cap.

lildami2
 
lildami3
 

Es diu Dr. Smith, i com ell mateix diu, "volia parlar d'un doctor que et podia fer qualsevol tipus d'operació estètica, però no et podia fer bona persona, ni bon fill, ni bon pare ni bon amic". Una cançó que parla de "la constant preocupació per ser perfecte físicament i estar diví de cara a la resta i a xarxes socials, de com ens tornem bojos per agradar a la gent i que pensin que som increïbles quan el realment difícil és estar bé amb un mateix i ser bona persona". Per desgràcia, diu ell, "no hi ha operació que et faci estimar-te ni ser simpàtic amb la gent del teu voltant". Cançó sensacional i no ho és menys el videoclip que l'acompanya, i on el Lildami ha volgut envoltar-se de bons amics i de cares conegudes que ens han sorprès. Presentadors de TV3 o Catalunya Ràdio que fan un paper diferent al que ens tenen acostumats, com un Jair Domínguez i una Neus Rossell fent de metges, amb sang esquitxada, o un Marc Ribas que rep el protagonista quan té una cita romàntica amb la cantant Sara Roy, parella al seu torn, del Miki Núñez, un dels presentadors d'Eufòria, veí de Lildami a Terrassa i bons amics.

Ja tenim ganes que vagi a cantar el tema a alguna gala d'Eufòria, a partir de divendres. I òbviament, que pugin a l'escenari totes aquestes guest stars de TV3.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!