Risto Mejide i Laura Escanes ja són història. Una relació de parella que ha durat molt, set anys, tenint en compte que es van conèixer quan Laura Escanes tenia 19 anys i Risto 40. Les xarxes es van omplir de mala llet comentant fotos de Risto i Laura fen veure que confonien Escanes amb el primer fill de Risto, Julio, per edat. Dos adolescents. La mare del primer fill del presentador de Telecinco és la també televisiva Ruth Jiménez, Col·laboradora de TV3 i d'altres cadenes petites, va anar a l'estrena de Pretty Woman al Paral·lel i allà li van preguntar pel divorci Risto-Escanes. Podria haver passat del tema però s'hi abona.

Ruth Jiménez EP
Ruth Jiménez EP

Ruth es va mostrar dolguda quan Risto va tallar la seva relació i va començar a sortir amb noies de 19 anys com l'actriu Carla Nieto o alguna intèrpret de cinema per adults. Ruth sobre Risto i Laura quan començaven la relació, l'any 2015:"Yo que sé, será la crisis de los 40. Yo que sé, no tengo ni idea.  La verdad es que no tengo ni idea, 19 años, ya es la segunda con 19 años así que supongo que debe de ser casualidad, no sé la teoría la haréis vosotros". Dispara amb bala. Ruth s'ha proposat no parlar mai malament del seu ex perquè és el pare de Julio però se li entenia tot. Ara que el temps li ha donat la raó i el matrimoni s'ha ensorrat Ruth Jimenez ha tornat a parlar-ne.

risto mejide ruth jimeenz GTRES
Els dos ex, Ruth i Risto,  GTRES

Ruth Jiménez: "Del divorcio de Risto diré que no son tiempos agradables. no tenía ni idea y me sabe muy mal por ellos. Debo respetar su momento. Les deseo que lo lleven lo mejor posible y que al final sean felices cada uno por su lado o como tenga que ser, pero que encuentren la felicidad los dos. No he hablado con él, nos hemos mandado algún mensaje, pero sabe que, por supuesto, puedo contar siempre conmigo. Que se recomponga lo antes posible. Tiene recursos suficientes para hacerlo, es una persona fuerte". Mentre Risto col·lecciona exdones i fills petits, Julio de 12 i Roma de 3, Ruth Jiménez segueix amb el nòvio de fa anys. TV3 la va fer fora del Tarda oberta i va ser entrevistada per la successora, la Melero. El morbo de les dues presentadores, l'entrant i la sortint va quedar en no res.

ruth jimenez i parella TV3

Ruth i el seu nòvio, TV3

La seva parella és Santiago Tejedor. Es va conèixer en una llibreria i es van regalar un llibre. Sant Jordi per a ells és més que el dia dels enamorats. Els tafaners van veure Tejedor, l'home que acompanya a Ruth als photocalls i que s'expressa a Tv3 en castellà i amb molt discurs. Interessant.

santiago tejedor  TV3

Santiago Tejedor, TV3

Professor de Periodisme a la UAB, escriptor i aventurer. Dirigeix expedicions i ha conviscut amb pobles nadius llatinoamericans "La belleza nos rodea, pero normalmente necesitamos andar en un jardín para saberlo". Una parella de guapos.