Cristina Pedroche està vivint un dels seus anys més dolços. La col·laboradora televisiva es convertirà en mare per primera vegada aquest estiu. La notícia es va revelar una setmana abans de les Campanades. Ella i David Muñoz volien comunicar la dolça espera, però una revista se'ls va avançar. Un fet que va provocar un terrible enuig ja que els seus familiars es van assabentar per la premsa i no per ells. En aquell moment guardaven el secret perquè encara no estava dels tres mesos que els metges anomenen 'zona de perill' i més per a mares primerenques.

A les seves xarxes socials, Cristina Pedroche comparteix tot el procés d'embaràs. Revela exercicis per a embarassades, narra algunes anècdotes i es fotografia amb la seva panxa, que ara per ara no és gaire voluminosa. La vallecana estaria d'uns sis mesos.

Ser mare no era una cosa que a ella li tragués el somni. Mai no va ser la seva preferència. El seu marit, David Muñoz, sí que desitjava convertir-se en pare. Era una cosa que demanava a la seva dona en nombroses ocasions, però ella no es veia preparada per fer aquest pas. L'empresària es troba de vacances amb el xef a Miami, com Ana Obregón. Allà no ha dubtat a mostrar l'avanç de la seva gestació i compartir amb tots els seus seguidors un moment màgic, les primers puntades de peu del seu nadó, que ja vol sortir. "Em puc tirar hores mirant-me la tripa... aquí fa dos moviments, a veure si els noteu ''', els deia la comunicadora als seus seguidors en el vídeo que ha publicat.

Cristina Pedroche té tot preparat per a l'arribada de la petita. En destapar-se la notícia del seu embaràs, unes setmanes més tard va revelar que es tractava d'una nena. La vallecana té molts dubtes, però ja té tot preparat per a l'enllumenament. Ha demanat consell als seus seguidors de les coses imprescindibles per a una nadó. Ja ho ha comprat tot. No obstant això, li falta encara una de les coses més importants, el nom de la nena.

El nom del nadó, la gran incògnita dels últims mesos

Ara mateix en les seves xarxes socials es refereixen a ella com 'BebeXO', una manera de promocionar els seus negocis, però a aquesta nena li fa falta un nom. David Muñoz i Cristina Pedroche ja van tenir noms moderns per a la seva època. Els pares solen posar-li als nens ara noms molt breus, i de vegades en altres idiomes. El matrimoni viatja per tot el món i és probable que ja tinguin alguna idea.

La presentadora té clar que és un nom que portarà tota la vida i no vol que la perjudiqui. És per aquesta raó que ha decidit trencar amb una de les tradicions familiars. Segur que a la seva àvia, que va morir durant la pandèmia, li hagués encantat conèixer la seva besneta. I com a totes l'àvies, li hauria agradat que portés el seu nom.

De fet, la seva àvia es deia Dominga i la seva mare també. Tanmateix, la mare de Cristina Pedroche ja no va voler posar-li aquest nom tan antiquat per a la seva filla, així que la va batejar com a Cristina.

A la vallecana li hauria encantat fer-li un homenatge a la seva àvia, un dels pilars més importants de la seva vida i posar-li el seu nom, però avui dia li costaria més d'un insult a l'escola, així que el nom serà més adequat per a la seva edat. Torna a trencar amb la tradició.