Cristina Pedroche i David Muñoz estan vivint un dels moments més dolços. La col·laboradora pren la vida amb més calma en la recta final del seu embaràs. El pròxim estiu serà mama per primera vegada al costat del millor xef del món per segon any consecutiu. Després de gairebé una dècada de relació, el matrimoni posa la guinda al pastís amb l'arribada de la seva primera filla. A la vallecana li hauria agradat anunciar el seu embaràs en xarxes socials després de comunicar-lo als seus familiars i amics més propers, però una coneguda revesteixi se li va avançar i va trencar els seus plans provocant el seu enuig. Almenys ha estat ella la que ha pogut confirmar que espera una nena.

En el seu perfil d'Instagram ha compartit l'evolució de la seva panxa i alguns entrenaments. Es mostra molt activa. És feliç amb aquesta nova etapa de la seva vida, però confessa tenir certa por pel que vindrà o per no sentir-se plenament preparada. Tanmateix, sent un amor pur i inexplicable pel nadó que és en camí.

La presentadora, que sempre ha estat molt sincera, ha volgut demostrar que no tot és tan bonic com sembla i ha patit per molts canvis al llarg d'aquests mesos. Les xarxes socials han estat el seu altaveu per compartir els pensaments de moltes dones embarassades, malgrat les possibles crítiques que pugui rebre. En tan sols dos dies la seva panxa ha crescut considerablement, confessa sentir-se com "un ximpanzé". En asseure's els seus pits arriben a tocar la tripa. Ja comença a ser-li incòmode ajeure's de cap per avall.

Cristina Pedroche té por del futur. Ha confessat que no sap ni per on començar" en aquesta complicada tasca. Per això ha demanat alguns consells. Ja està preparant l'habitació per a l'arribada de la nena. "No tinc gaire clara la diferència entre bressol, minibressol, cadireta, quins tipus de canviadors hi ha, les banyeres..." confessava davant dels seus seguidors abans de fer una crida d'emergència: "Digueu-me coses que siguin imprescindibles, el que sí o sí necessitaré."

Cristina Pedroche i David Muñoz tenen clar com no es dirà la seva filla 

En el dia d'avui Cristina Pedroche i David Muñoz parlaven del nadó en clau per no revelar el seu sexe ni tan sols el nom. Es refereixen a ell com "bebeXO". I tot i que encara no tenen decidit el nom definitiu ja estudien alguns noms com el de l'àvia morta de la col·laboradora que no podrà veure la seva besneta. El que tenen clar, encara que li faria il·lusió, és que no es dirà com la seva mare. A la televisiva i al xef no els agrada gens el nom de Domi que ja està aixecant una polèmica familiar. És probable que Cristina i David s'atreveixin amb un nom més modern.