Els espectadors valencians tenen la sort de poder veure a À Puntla radiotelevisió i web autonòmica valenciana, dues professionals talentoses, simpàtiques, fotogèniques i extravertides com Nerea Sanfe i Berta Báidez. Les dues periodistes i presentadores omplen amb la seva feina i el seu somriure les emissions de la comunitat veïna, sent dues de les cares més conegudes d'aquella televisió, que no seria gens estrany que d'aquí a molt poquet alguna altra cadena estatal no desaprofités l'oportunitat de fitxar-les.

nerea sanfe apm

Nerea Sanfe / @nereasanfe

berta baidez 2

Berta Báidez / @bertabaidez

nerea i francesc

Francesc Orella i Nerea Sanfe / @nereasanfe

berta baidez3

Berta Báidez / @bertabaidez

Són companyes de cadena, amigues i demostren tenir una sintonia a prova de bombes. A banda d'un sentit del ritme envejable. Les dues han demostrat en un vídeo que ha fet furor a les xarxes, que porten el ritme a la sang i que quan es tracta de perrear salsear, com diu Sanfe, no tenen rival. "Qui ha dit diumenge? I tik tok?", es pregunta. Les cebetes, com ella mateixa es bateja, han fet una publicació sensacional sobre la saníssima poca vergonya que han demostrat a l'hora de mostrar-se ballant el tema Las nenas de Natti Natasha, Farina, Cazzu i La Duraca, al ritme de Nalga p'aquí, nalga p'allá, tratratratra:

Entre els molts elogis rebuts, els de la seva companya i la presentadora valenciana més emblemàtica, la gran Carolina Ferre, que ja està avisada que a la pròxima, ella també hi sortirà:

tuit carolina

Que no perdin el bon humor. Ni el ritme. Ganes de tornar a veure un nou vídeo d'elles dues.