Pluja de milions a Barcelona i segon disgust pels ultres en menys de 24 hores. Si ahir els va donar un cobriment quan van descobrir que Baltasar parla català, avui s’han enfilat per les parets quan han vist el que ha passat durant la celebració dels guanyadors de la Loteria del Nen.

baltasar catala telecinco

Mediaset

El primer premi ha caigut íntegrament a una administració de la Travessera de Gràcia i alguns dels guanyadors s’hi han presentat de seguida. Un d’ells, en Cosmin, ha captat l’atenció de tots els mitjans. Té només 15 anys i ha sorprès tothom passejant amunt i avall amb el dècim premiat.

Premiats loteria Niño 2   Marc González

Marc González

En Cosmin ha estat l’estrella del matí i quan l’administració de loteria ha començat a omplir-se de mitjans tots volien entrevistar-lo. Però abans de sortir per televisió ha volgut posar-se elegant i s’ha posat la caçadora. TVE i Antena 3 li han dedicat uns minuts als seus informatius i la imatge ha estat aquesta: a la solapa hi llueix una estelada i una altra xapa morada.

nen loteria estelada antena 3

Antena 3

nen loteria estelada

TVE

Sembla que entre l’espanyolisme més abrandat algunes persones han curtcircuitat i de seguida s’han mostrat indignats a les xarxes socials, tot i que també hi ha qui fa broma.

En Cosmin diu que amb els diners del premi viatjarà a Califòrnia i es comprarà un telèfon mòbil nou. I potser una estelada encara més gran, pels indignats.