Momentàs a la cavalcada de Reis de Barcelona. Al programa d’Emma García passen de parlar de Joan Carles als Mags d’Orient i el Rei Baltasar ens regala un moment màgic.

La reportera de ‘Viva la Vida’ cobreix l’arribada dels tres Mags d’Orient al Port de Barcelona. Hi ha un munt de nens desitjosos d’entregar les seves cartes als Patges reials. Emma García li demana que també entrevisti els Reis. Expectació.

Mediaset

Tots tres baixen del vaixell amb el qual han arribat a la capital catalana. La periodista s’apropa a Baltasar per entrevistar-lo. El de sempre: Com ha estat el viatge? Com s’han portat els nens? I s’endú una sorpresa majúscula quan el rei negre respon en català. A plató alguns s’enduen les mans al cap. La periodista Isabel Rábago, superba com mai, no amaga la seva catalanofòbia ni un dia com avui i esclata: “¿Pero qué dice?”. Senyora, controli’s. Avui no és el seu dia. Deixi els nens gaudir i no digui bajanades. Fa mesos que Rábago va passar de col·laborar a ‘Sálvame’ a ser secretària de comunicació del PP de Madrid i si fos per ella, Baltasar parlant català seria motiu d’un nou 155.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lista para @vivalavidat5 Hoy vienen los Reyes!!

A post shared by Isabel Rábago (@rabagoisabel) on

A la xarxa de seguida un munt de persones comenten el que acaba de passar. Baltasar parla català! Us sorprèn? Els Mags d’Orient són poliglots. Hi ha qui no passa per alt el comentari fora de lloc d’Isabel Rábago. D’altres fan broma amb el discurs xenòfob de Vox la integració dels nouvinguts. D'altres directament són incapaços d'amagar la catalanofòbia i el racisme.

Els Reis Mags d’Orient parlen català, sí. I si no us agrada, carbó per vosaltres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat