Fort revés el que s'ha emportat una famosa cantant de la primera edició d'Operación Triunfoa pocs dies d'acabar el fatídic any 2020. Un duríssim episodi que ella mai s'hauria imaginat viure, i del que ha parlat a través de les seves xarxes socials, causant una gran preocupació entre els seus més de 160.000 seguidors. Què ha passat? Delicat.

Concursants 'OT' 1, TVE

Concursants 'OT' 1, TVE

Parlem de la cantant andalusa de Sanlúcar de Barrameda, Natalia Rodríguez. La triunfita i el seu futbolista preferit, Álex Pérez, han posat punt i final a la seva relació després de 13 anys d'amor. "La meva cançó preferia deia "res no és per sempre..." i no ho volia creure. Vam començar molt joves, vam madurar junts, ens vam enfrontar a moments bons i dolents, hem gaudit moltíssim, hem recorregut mig món junts i ens hem estimat a més no poder. Però la vida és així i després de 13 anys, els nostres camins s'han separat", escriu Natalia en el seu compte d'Instagram amb una fotografia on surt cap al tard, d'esquena i a la vora de la platja. "Començo un nou camí sense rancor, però tot molt poquet a poc perquè està sent difícil i fa mal. Sempre estaràs en algun raconet del meu cor per tot el que hem viscut", sentencia la cantant en relació amb la seva ja exparella.

Una relació que van començar quan l'Álex només tenia 22 anys, i de la que n'han presumit a través de les xarxes socials. Doncs la Natalia i el seu ja ex, eren unes de les parelles més consolidades del panorama musical. A continuació, algunes de les fotografies més romàntiques dels dos quan encara estaven junts:

Ja ho diuen: any nou, vida nova. I Natalia Rodríguez de ben segur s'ho prendrà al peu de la lletra. Trobarà de nou l'amor?