Acaba l’any i arriba l’hora de fer balanç de com ha estat el 2018. Hi ha dues possibilitats: que l’any no hagi estat gaire bo i desitjar que el 2019 sigui millor o celebrar que l’any que ara acaba ha estat meravellós i demanar que el que ara comença sigui igual que l’anterior. Entre els darrers de ben segur que es compta l’actriu Najwa Nimri, que viu un moment especialment dolç. El seu paper de Zulema Zahir a la sèrie d’Antena 3 ‘Vis a vis’ l’ha catapultat definitivament a la fama i ara comença a recollir-ne els fruits. Li plouen les ofertes. Està nominada a un Goya com a millor actriu protagonista per ‘Quién te cantará’ i fa tot just unes setmanes hem sabut que formarà part de l’equip de ‘La Casa de Papel’ l’any 2019.

najwa nimri vis a vis

Najwa Nimri a 'Vis a vis' | FOX

A finals d’octubre, Najwa Nimri es va convertir en protagonista involuntària de l’anècdota viral d’Alba Flores, quan la neta de Lola Flores es va presentar per error a l’estrena de la darrera pel·lícula de Mario Casas, pensant que era la de la seva amiga.

Ara la Najwa acomiada l’any amb una entrevista al diari ‘El País’ en la qual fa una confessió sorprenent: ha patit tricotemnomania, un trastorn psicològic pel qual aquells que el pateixen tenen una obsessió per tallar-se o arrencar-se els cabells. L’actriu explica que en els moments més caòtics de la seva vida agafava les tisores i començava a tallar-se la cabellera. “Tu cabello refleja tu estado mental”, explica.

najwa nimri instagram

@najwanimri

Es potser per això que Nimri acostuma a portar perruques i se suma a altres famoses que han fet la mateixa confessió darrerament, com Naomi Campbell o l’extriunfita Soraya Arnelas.