En el món dels artistes, hi ha una sèrie de cantants, intèrprets i presentadors que no tenen problema en esbombar als quatre vents les seves relacions de parella. Molts d'ells, parlant-ne obertament quan són convidats a programes tipus Sálvame. Però també hi ha alguns que són tremendament gelosos de la seva intimitat que gairebé mai parlen en públic de les seves parelles. En aquest segon grup hi trobem María del Monte.

La cantant andalusa, que sempre ha estat en totes les travesses sobre els amors, carnals o platònics, d'Isabel Pantoja, no acostuma a dir res de amb qui està o deixa d'estar. Als seus 58 anys la sevillana es mostra molt hermètica a l'hora de parlar de relacions sentimentals, però xerrant amb la seva amiga Toñi Moreno ha regalat als seus fans una constatació que desconeixíem d'ella: ara està sortint amb una persona. La seva identitat? Desconeguda. Però sí que ha corroborat que després d'un temps, té nova parella. Al programa Un año de tu vida, de Canal Sur, que s'emet aquest dilluns, la tonadillera parla obertament dels seus sentiments en un avançament del programa que s'ha vist a les xarxes.

maria del monte

María del Monte (Canal Sur)

toñi moreno

Toñi Moreno (Canal Sur)

Li pregunta la presentadora: "¿Qué importancia le das al amor de pareja?". Respon Del Monte: "Toda. ¿Qué te crees, que soy extraterrestre? La importancia que hay que darle a la persona con la que decides compartir tu camino en la vida. ¿Qué crees, que no tengo p…?... Pues claro que sí, pero esa es mi vida. ¿Y para ti?", diu ella tornant-li la pregunta a una Moreno que reconeix: "Para mí es lo más. Pero ahora yo, autónoma, con una niña pequeña y el confinamiento...", reconeix aquesta, fent el gest que ara per ara està a dos velas...

Aquest dilluns al vespre, més. Veurem si Del Monte aporta més dades.