La presentadora de Mujeres y hombres y viceversa, Nagore Robles, està passant per un extraordinari moment professional. Després de la baixa per maternitat de Toñi Moreno, la fins ara tertuliana de programes com Gran hermano, Supervivientes o el mateix MYHYV, va donar el salt per fer-se càrrec del programa on nois idèntics amb el mateix tall de cabell, els mateixos tatuatges i les mateixes samarretes apretades s'ajunten amb noies idèntiques amb els mateixos llavis operats, els mateixos tints i els mateixos modelets. De fet, Nagore és l'únic que paga la pena veure d'aquest programa. Per què? Perquè acostuma a dir el que li surt del monyo. I s'agraeix.

nagore myh

Cuatro

En la vessant personal, ella i Sandra Barneda van protagonitzar ja fa un temps una relació sonada dins el món de la televisió. La basca i la catalana van començar una relació sentimental aplaudida pels seus nombrosos fans i de la que anaven informant regularment amb diferents fotografies juntes i enamorades. Però hi va haver un moment on semblava que se les rompió el amor de tanto usarlo. Ara, però, sembla que el gerro s'ha reparat i que tornen a estar juntes. Les han tornat a veure molt carinyoses passejant per Madrid i en el darrer debat de La isla de las tentaciones van demostrar la seva bona sintonia.

nagore sandra

Cuatro

Per celebrar que les coses van viento en popa, què millor que fer-se un homenatge i regalar-se un dels millors autoplaers que et pots fer, un bany relaxant amb una banyera plena d'aigua, sabó i sals. I això és el que ha fet aquest dijous Robles. No en companyia de Barneda, però tampoc sola: "Un, dos, tres y volver otra vez! A mi chico y a mí nos gusta mimarnos ¿Y a ti? Mímate". Aquest mi chico, però, no és un altre que el seu gos, que apareix en una foto d'Instagram al costat d'ella, igual de relaxat. Ell, però, lluny de l'aigua. Ella, totalment nua i burlant les tisores de la censura en tapar oportunament el tan temut per aquesta xarxa social, mugró femení:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat