L'actor català Nacho Vidal ha triat la productora de Toni Soler per fer al seu programa de Cuatro les úniques declaracions. Vidal ha estat imputat per homicidi en el cas d'un amic mort a la piscina de casa de l'actor porno en un ritual xamànic per desintoxicar-lo a base de verí de gripau. A Todo es mentira l'equip de producció de Minoria absoluta i La Fábrica de la Tele van aconseguir parlar-hi i van obtenir aquestes declaracions de Vidal sense càmeres ni micros:

nacho 4

nacho vidal reaccio Cuatro

Cuatro

Nacho Vidal: "Es categóricamente falso que me hayan quitado el pasaporte y que me hagan firmar cada 15 días. Es falso e innecesario. Puedes decir que estoy imputado, vale, que hay una investigación, vale, murió una persona en mi casa y yo estaba ahí, normal. Pero que de eso se saque una noticia tan sucia y rastrera usando fotos de la Guardia Civil, que no sé quién ha filtrado, y mentir sobre un caso en el que ha muerto una persona, no. No voy a hacer un circo de esto. Hay una familia detrás".

nacho vidal GTRES

GTRES

Nacho Vidal, de 46 anys, està imputat però en llibertat sense mesures cautelars. Hi ha vídeos on l'actor explica que ell mateix ingeria aquest verí de gripau com una forma de "purificació".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat