No falla. No hi ha final de bàsquet entre Barça i Madrid que guanyin els blaugranes que no vingui acompanyada de grans dosis de vergonya aliena pel que fa a la repercussió que té en determinats mitjans. Alguns ja ni se n'amaguen, com el diari Marca, que han preferit posar un entrenador de futbol remullant-se a l'aigua ben gran, i gairebé ni surt a la portada el triomf dels de Jasikevicius a la Lliga Endesa contra el seu màxim rival. Per posar-ho així, con nocturnidad y alevosía, gairebé que ni feia falta...

portada marca

Mentrestant, com ve sent tradició els darrers temps, la final es va retransmetre per Movistar+. Durant el partit, molts espectadors culers han quedat novament sorpresos i indignats per alguns comentaris que deixaven anar els comentaristes, la madridista Amaya Valdemoro especialment.

movistar2

Movistar+

Un menysteniment de l'aclaparadora victòria del Barça que va passar per damunt del conjunt de Laso com una piconadora sense donar la més mínima opció a l'equip blanc. Però a Movistar+ semblava que la cosa coïa.

barça campeon liga endesa

Barça campió / @movistar_es

Abans d'arribar a aquesta imatge final, moltes de les coses que es van dir en antena van irritar els culers. Aquests són alguns exemples:

tuits movistar1

tuits movistar2

És clar que res comparable amb el que van fer a la prèvia, per anunciar el partit que podria decidir un títol, per avisar de la retransmissió d'un Barça-Madrid que si guanyaven els de casa, serien campions... Però a la plataforma de pagament van preferir recordar d'altres possibilitats...

tuits movistar3

Remuntarà el Madrid?, es preguntaven... Deixaran de ser tan descarats?, ens preguntem nosaltres. La resposta a totes dues qüestions és la mateixa: no.