Els espectadors de Supervivientes. Conexión Honduras de Telecinco es van quedar aquest diumenge tristament sorpresos pel que va comunicar enmig del programa el conductor de la gala, Ion Aramendi. Un programa com aquest comporta un munt de gent que treballa davant i darrere de càmeres perquè la màquina funcioni a la perfecció. Desenes i desenes de treballadors, cadascun aportant la seva petita dosi de feina, per fer que l'engranatge rutlli i els espectadors vegin el que cada dia surt en antena. I lamentablement, ara els companys de Supervivientes han hagut de plorar una trista pèrdua després de saber que un dels seus ens ha deixat.

mort superviventes2
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco
mort superviventes3
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco

Just començar la gala d'aquest diumenge, Aramendi commovia els espectadors, el públic assistent a plató, els familiars dels concursants i els concursants ja eliminats amb unes paraules sentides. Des del mig del plató, el presentador començava a pronunciar unes paraules en memòria d'un company que acaba de morir molt jove, amb 39 anys. Parlem de Linci Fernández, que malauradament va morir el dia abans, dissabte: "Buenas noches. Hoy es un día muy triste para la gran familia de 'Supervivientes'. Ayer nos dejó Linci Fernández, uno de nuestros compañeros que forma parte del equipo técnico que trabaja en Honduras", començava. Un company molt estimat per tots ells, que portava disset anys col·laborant amb la cadena i el programa, des que va començar a fer-ho l'any 2006 amb només 22 anys: "Voy a contaros unas palabras que le han dedicado sus compañeros: 'Linci era compañero nuestro desde 2006, cuando tenía solo 22 años. Siempre tenía una sonrisa en su cara y palabras amables hacia todos, incluso en los momentos más difíciles. Amaba la música, el baloncesto y también tenía arte en cortar el pelo. Todas estas aficiones las compartía con todo el equipo".

mort superviventes
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco

Un emocionat Aramendi explicava que "Por esto y por mucho más, no era solo un compañero de trabajo, sino un gran amigo, con el que muchos hemos crecido. Siempre tendrá un lugar muy especial en nuestros corazones. Linci, este programa es para ti". Un programa que li van dedicar i que va fer saltar la llàgrima als espectadors, mostrant un seguit d'imatges de com era el difunt, de l'alegria que sempre tenia i que contagiava als seus companys i de com li agradaven totes les aficions que va anar destacant Aramendi, on se'l veia, per exemple, jugant a bàsquet o al costat dels seus companys a les platges de Supervivientes.

mort superviventes5
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco
mort superviventes4
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco
mort superviventes6
Colpidora mort a 'Supervivientes' / Telecinco

De seguida, la xarxa s'ha omplert de missatges dels espectadors, donant el seu escalf i lamentant la trista notícia.

Descansi en pau.