Tràgica notícia la que s'acaba de saber: la mort d'un famós influencer alemany de 30 anys, una de les estrelles del culturisme, Jo Lindner, després de patir un sobtat aneurisme que li va provocar la mort quan es trobava en braços de la seva nòvia, Nicha, una noia tailandesa dedicada com ell al culturisme, que ha estat l'encarregada de comunicar la trista notícia, deixant els amants d'aquesta disciplina en shock. Amb més de vuit milions de seguidors a xarxes i gairebé un milió de subscriptors al seu canal de YouTube, 'Joesthetics', era una referència de molts aficionats del culturisme que rebien amb els braços oberts els seus consells i els seus vídeos on combinava les seves recomanacions amb l'humor. D'exemples, n'hi ha a cabassos:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Lindner (@joesthetics)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Lindner (@joesthetics)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Lindner (@joesthetics)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Lindner (@joesthetics)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Lindner (@joesthetics)

El testimoni de la seva parella és terrible, explicant com instants abans de la seva mort, li va fer un emocionant regal: "Era allà amb ell a l'habitació. Va posar el collaret al meu coll que va fer per a mi. Aleshores ens vam estirar i ens vam abraçar”. Un relat colpidor i un recordatori que cal viure la vida al màxim perquè mai no saps què et pot passar: "això està passant massa ràpid.. Fa 3 dies va dir que li feia mal el coll... i ens vam adonar massa tard. Era tan dolç, amable, fort i treballador, lleial i honest. Era la persona més sorprenent i increïble del món. Creia en tothom, especialment en mi, que podia ser millor i ser algú en aquest món. Va treballar molt per estar motivat, encara que de vegades no sentia tanta motivació. Però ell no podia descansar o rendir-se pels seus fans, perquè sabia que 8 milions de persones en necessitaven això. Com ell sempre deia: 'seguiu empenyent i mantingue-vos forts'. Si us plau, recordeu-lo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICHA (@immapeaches)

Lindner, tot i ser un referent per molts seguidors, va confessar l'utilització d'esteroides i va desenvolupar ginecomastia, una malaltia que provoca l'engrandiment dels teixits mamaris i crema els mugrons, una anomalia que provoca una deformitat estètica i alteracions d'ordre psicològic en el pacient. Lindner, però, sempre alertava als seus fans sobre els perills del consum d'esteroides: "Quan vaig perdre els meus guanys perquè ho vaig deixar tot durant 1 any no vaig poder recuperar els meus propis nivells de testosterona, així que vaig tornar a un tractament hormonal. Confia en mi, vaig intentar parar, però tingues en compte que podria tenir efectes a llarg termini a la teva vida. Aquesta publicació ha de mostrar que, fins i tot de forma natural, pots lluir increïble i només et cal posar-te en forma!". Descansi en pau.