Amb totes les polèmiques possibles, amb comentaris per part del presentador a algunes convidades que deixen molt a desitjar, amb comentaris d'alguns tertulians encenent el ventilador de brossa cap a tot el que tingui a veure amb la independència, amb crítiques, moltes crítiques, però també amb elogis per part dels seus fans. Així ha conviscut durant 18 temporades El Hormiguero de Pablo Motos, el programa on les estrelles internacionals volen anar, el programa on en teoria, cada vespre, llegó el mejor momento del día, hoy vienen a divertirse, com pregona el presentador. El programa de les formigues a qui de moment no ha aconseguit fer ombra cap rival, ni Jorge Javier Vázquez ni res, i ja veurem què passa la temporada vinent amb David Broncano a TVE i possiblement Carlos Latre a Telecinco.

motos2
'El Hormiguero' / Antena 3

El programa de Motos i companyia, cada temporada aconsegueix unes xifres d'audiència descomunals. El programa té molts seguidors, milions. Igual com moltíssims són els convidats que hi han passat per allà un, dos, tres, o més de deu cops. I què dir de l'equip que hi forma part. El Hormiguero és un programa car, on hi passen moltes coses, on es fan molts experiments, moltes seccions, molts efectes especials, llum, color, música i show. És lògic, doncs, que per allà hagin passat molts treballadors de diferents àmbits. També de la música. Ara, però el programa lamenta la mort d'un dels seus ex membres.

motos
Pablo Motos / Antena 3

I és que tal i com ha informat La opinión de Murcia, el compositor i professor de música Álvaro López Sánchez, que va ser en el seu dia ajudant musical El Hormiguero, ha mort als 36 anys víctima d'un accident de cotxe. Anava per la carretera AB-400 d'Albacete, d'on ell era, quan el cotxe amb el qual circulava va bolcar i va acabar incendiant-se. Quan van arribar els serveis sanitaris, la Policia Local, la Guàrdia Civil i els bombers, no van poder fer res per salvar-lo i només van poder certificar la seva mort. Ha estat un dels llocs on més va estar, el Conservatori de Música de Múrcia, on era professor, qui ha informat de la notícia. López Sánchez va formar part en moltes bandes sonores de curtmetratges i va col·laborar també en alguns llargmetratges, a banda de formar-se en ciutats com Nova York (al Master Scoring for Film and Multimedia de la New York University, on va anar a parar amb una carta de recomanació d'Antonio Resines, president aleshores de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficaso en països com Suïssa

També va formar part de diferents orquestres, com la Tonhalle-Orchester de Zuric, la Berliner Symphoniker o la Simfònica de la seva estimada Albacete natal. I, òbviament, el seu pas pel programa de Motos, on era molt estimat pels companys. Descansi en pau.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!