El reality més exigent de la televisió ja ha superat l'equador. Cada vegada puja més la temperatura, no només a Hondures, sinó que també al plató. Jorge Javier Vázquez (53) va presentar la gala 11 de Supervivientes dijous 16 de maig per a tractar temes tan importants com la nit plena d'amor entre Kiko Jiménez (31) i Sofía Suescun (27), quatre nous nominats i una expulsió definitiva. A aquestes hores, qualsevol pas en fals davant de càmeres pot suposar greus conseqüències en la continuació de qualsevol concursant, de manera que es pot dir que l'ambient està carregat de tensió com mai. Van passar moltes coses a l'última gala de Supervivientes, però una d'elles va passar per desapercebuda per a la majoria d'espectadors. Només aquells més hàbils i atents van poder detectar la greu errada que va acompanyar a Jorge Javier Vázquez al llarg de tot el programa. Durant les més de tres hores de directe ningú va dir res, potser per por de rebre un comentari desafortunat del presentador.

Captura de pantalla 2024 05 17 104249
Supervivientes - Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha quedat en tres hores de directe a televisió, però quines tres hores més intenses. El qui va arribar a estar vint hores davant de càmeres com a presentador de Sálvame, la versió Deluxe i diferents gales dels realities de Telecinco, ara només surt escasses tres hores. El presentador català no va poder viure en directe la fi del programa que li ha permès convertir-se en un dels presentadors més estimats arreu del país aquell 23 de juny de 2023. No travessava un bon moment personal i va optar per a deixar d'aparèixer davant de càmeres fins a setembre. S'esperava un gran retorn del presentador, amb un programa de gran format, Cuentos Chinos, però va acabar sent un gran fracàs. Impossible competir contra el programa de Pablo Motos (58), El Hormiguero, ni tan sols repercutir en les audiències de El Intermedio. Ha estat Supervivientes el programa que ha permès a Jorge Javier Vázquez tornar, discretament en hores, a televisió. No obstant això, la polèmica l'acompanya en tot moment i a l'última gala es va escapar un greu detall rar en presentadors de la talla del de Badalona. 

16945167565260
Cuentos Chinos - Telecinco

No s'ha tornat a veure a Jorge Javier Vázquez sortir davant de càmeres vestit amb una americana negra després de posar fi al programa que va durar menys d'un mes, Cuentos Chinos. Les onze gales que ha presentat, les onze vegades que ha lluït una americana blanca o de colors clars. La de l'última gala era una americana de lli de color blau cel combinada amb una camisa blanca i uns pantalons de vestir també blancs. Menys d'un minut de programa i ja es podia veure a Jorge Javier Vázquez amb l'americana bruta. Sí. Una gran taca de color marronós es podia veure a l'espatlla dreta del presentador. El que no s'entén és que ningú digués al presentador que portava l'americana bruta tenint en compte que aquests grans canals de televisió compten amb potents departaments d'imatge i, específicament, de vestuari.

Captura de pantalla 2024 05 17 103706

Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinco

Captura de pantalla 2024 05 17 104021

Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinc

Tres hores de programa amb la taca marró a l'espatlla dreta. Tot apunta que el presentador hauria pres un cafè minuts abans de començar el programa per a carregar forces i sortir davant de càmeres amb la màxima energia. També es pot sospitar que la taca a l'americana podria ser maquillatge, però no ho sembla pel fet que està molt ben definida. Aquells qui optin per a desprestigiar Telecinco poden pensar que l'americana que va lluir Jorge Javier Vázquez l'última gala ja se l'havia posat alguna altra persona abans. Un dels motius pels quals possiblement no es va canviar l'americana el presentador en cap moment pot ser perquè ja portava ben posada la petaca, necessària per al funcionament del micròfon. Resulta que el plató des d'on s'emet Supervivientes funciona amb un equip d'última tecnologia que permet que els focus de llum segueixin en tot moment al presentador. Per a fer-ho, Jorge Javier ha de portar enganxat a l'americana en una posició superior dues boletes que permeten saber on es troba en tot moment. 

Captura de pantalla 2024 05 17 103351
Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinco

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!