La tràgica mort d'Álex Lequio ha sacsejat el panorama de la premsa del cor. El càncer, el sarcoma d'Ewing, ha acabat amb la vida del jove de 27 anys, ingressat a la clínica Quirón de Barcelona. Ha estat acompanyat fins l'últim moment per la seva mare, l'actriu Ana Obregón, absolutament destrossada per la pèrdua del seu únic fill. Tots dos estaven molt units, i al llarg de la vida d'Álex les revistes han omplert milers de pàgines explicant la seva història.

Ana Obregón Alex Lequio Alessandro Lequio EP

Ana Obregón Álex Lequio Alessandro Lequio EP

Ana Obregón Alex Lequio GTRES

Ana Obregón Álex Lequio GTRES

L'estat de salut del jove havia empitjorat durant les últimes setmanes, i tot que la notícia ha sorprès el gran públic, els fotògrafs i periodistes que feien guàrdia a l'hospital preveien aquest final. De fet, la portada d'aquest dimecres de la revista Lecturas ha estat un presagi funest. La publicació ens ensenyava una mare destruïda, lluitant per la vida del seu fill, fruit de la relació amb Alessandro Lequio

Portada Lecturas Ana Obregón Álex Lequio

Portada Lecturas Ana Obregón Álex Lequio

Un cop conegut aquest drama, programes com Sálvame han dedicat tots els seus recursos al tema, ensenyant imatges colpidores d'Obregón quan el desenllaç semblava inevitable. De fet, mare i fill han passat l'última nit junts a l'hospital, i com ha explicat Laura Fa, Álex ja rebia cures pal·liatives.

Ana Obregon mort fill T5

Ana Obregon destrossada 1 T5

Ana Obregon destrossada 2 T5

Ana Obregon destrossada 3 T5

Ana Obregon destrossada mort Álex Lequio T5

Enviem el nostre condol a la família en aquest duríssim tràngol.