Després d'una llarga agonia, malauradament l'actor canadenc Nick Cordero no ha pogut superar les seqüeles que li va provocar la Covid-19 i acaba de morir amb només 41 anys.

nick cordero2

@nickcordero1

L'intèrpret, reputat actor de musicals i de sèries com Blue Bloods o Ley y orden, estava ingressat des del passat 31 de març en la unitat de cures intensives d'un hospital de Los Angeles després de contraure el coronavirus. Des d'un primer moment es van succeir les males notícies al voltant de la seva salut, ja que el virus li va provocar problemes de coagulació, la pressió arterial de l'actor es va disparar i li va provocar una hemorràgia als intestins. I després de tot plegat, decisió dràstica d'urgència, amputar-li la cama dreta.

nick cordero3

@nickcordero1

Molt reconegut al circuit actoral de Broadway, Cordero no tenia problemes mèdics previs ni cap patologia, però el coronavirus es va acarnissar amb ell. Després de l'amputació de la cama, li van haver de fer un doble transplantament de pulmó, i va tenir dos vessaments cerebrals, arribant a quedar en coma. Els metges que el tractaven van témer per la seva vida fins a en quatre ocasions, fins que finalment, la tràgica confirmació de la seva mort l'ha donada la seva dona Amanda Kloots: "El meu estimat marit ha mort aquest matí. La seva família el va envoltar d'amor, cantant i resant mentre sortia gentilment d'aquesta terra. Era amic de tots, li encantava escoltar, ajudar i especialment parlar. Va ser un actor i músic increïble. T'estimaré per sempre".

nick cordero i dona

@nickcordero1

Descansi en pau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat