La presentadora d'El Temps a les emissores de ràdio RAC1 i RAC105, Mònica Usart, ha emocionat a tots amb l'objecte que s'ha trobat de quan era petita. Un bonic record que no ha dubtat a compartir, amb diverses fotografies, a través de les seves xarxes socials, tant Twitter com Instagram. "Brutal" o "Que bonic" són alguns dels moltíssims comentaris que l'hi han fet arribar. Tots sobre la mateixa línia. De què es tracta?

Mònica Usart, Instagram

Mònica Usart, Instagram

"Trobar aquest tresor de quan era petita...", escriu Usart en el seu compte de Twitter, juntament amb l'emoticona d'una cara amb cors als ulls. El mateix missatge ha compartit en el seu compte d'Instagram. Parlem d'un llibre feta a mà que ella mateixa va elaborar al seu pas per l'escola. La portada és de color negre i amb petits adhesius en forma d'estrelles de diversos colors es pot llegir: "El meu univers". El bonic record de la infantesa de Mònica Usart és aquest:

Una emotiva troballa que ha servit a la de Molins de Rei per demostrar que la seva passió pel món del temps no és fruit d'un dia, sinó que li ve de molt lluny. De quan era una nena. "Ja tenies clar el que volies fer", "Això és una vocació" o "Realment és un tresor" són altres dels molts missatges que els seus seguidors, sorpresos, li han enviat. Mònica Usart és una tia d'idees clares i enamorada de la seva professió. Posa passió en tot el que fa i se li nota. Escoltar el seu pronòstic del temps sempre val la pena. Cada matí a RAC1 i RAC105.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat