El nou matinal de TVE, La hora de la 1 segueix en xifres baixes, dimecres un pobre 8,4% a Espanya, menys de la meitat d'Ana Rosa Quintana (17,7%). Per pujar d'interès, dijous al matí han tret el Sant Cristo gros: Mónica López entrevista el líder de Vox. Santiago Abascal ha fet com feia el seu portaveu Espinosa de los Monteros amb Xabier Fortes: envalentonar-se.

abacal lopez tve

López i Abascal tensos, TVE

Però allà on el presentador gallec purgat de La 1 deixava anar un mastegot a Vox, Mónica López s'ha arronsat. Santiago Abascal fa com tota la ultradreta: no contestar i esbroncar el tertulià. Abascal humilia Lasalle, expolític del PP i tertulià de La 1, per fer que "la derecha tenga que pedir perdón al PSOE por existir". Vídeo:

López, mig tremolosa i visiblement nerviosa, aixeca el bolígraf com una mestra d'escola i li diu al líder de Vox: "Señor Abascal, no riña a los tertulianos ¿eh?, no venga a reñirlos, usted es el entrevistado. No me le riña a él, por favor". Abascal encara té temps de xulejar la presentadora "No se preocupe. Solo me dejo reñir yo y no contesto". La xarxa no entén res:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morro torcío #NastyMonday

A post shared by M0N (@monica.lopez.moyano) on

Mónica López, exestrella de TV3, fa morros. L'encàrrec d'Enric Hernández de posar la meteoròloga al capdavant de les entrevistes polítiques de la TV pública a Espanya és un regal enverinat, un "marrón" i un error. Hauria d'anar amb la ELA de novella. I començar amb Vox és un suïcidi. Els experiments tenen aquestes conseqüències. Com posar Tomàs Molina a entrevistar Quim Torra. Fatal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat