Com si fos ahir és la sèrie diària més vista de Catalunya. El culebrot 2.0 que emet cada sobretaula TV3 és un producte Premium, car i ben fet. Costa 10 milions d'euros i hi surten alguns dels millors actors i actrius del país. Cada nou personatge que s'hi incorpora és notícia per centenars de milers de catalans enganxats a la sèrie costumista de l'Eixample barceloní.

Antena 3 i TVE emeten infinitat de telesèries, culebrots o ficcions durant la seva programació de tarda. Totes excepte la turca amb males audiències en l'últim capítol emès: Dos vidas (2,4%), Servir y proteger (4,6%), Amar es para siempre (12,8%) i Tierra amarga (15,4%).

TV3 és l'única que col·loca la seva  ficció de producció pròpia entre els més vistos del dia: Com si fos ahir 15,4% superant els 200 mil espectadors.

Presentación temporada 21-22 TV3, Elena Gadel - Montse Giralt

eduard farelo promo CSFA TV3

Elena Gadel i Eduard Farelo, fotos: Montse Giralt/TV3

A banda dels protagonistes consolidats, com Elena Gadel i Eduard Farelo, n'hi ha de secundaris que venen a menjar-se la sèrie. I en la promoció del capítol d'aquest dijous debuta una actriu cridada a ser una roba-planos: Mònica Glaenzel.

Mítica protagonista de Plats bruts, va ser parella aleshores de Joel Joan i mare de la seva filla gran, l'Etna (com el volcà). Glaenzel és una de les grans actrius del país i torna a TV3 per la porta gran: al culebrot de qualitat. Interpreta la mare d'un company de classe del nebot del personatge de Sílvia Bel. Així és ara l'Emma, l'okupa de Plats bruts:

glaenzel CSFA TV3

MONICA GLAENZEL tv3

Mònica Glaenzel, TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PLATS BRUTS (@cf.platsbruts)

joel joan monica glaenzel tv3 15 630x420

El trio Plats bruts, TV3

Mònica Glaenzel és la nova i feliç incorporació a la sèrie d'èxit de TV3. Si fa uns dies Joel Joan lamentava que TV3 no li compri sèries ni el contracti per sortir-hi d'actor, tret de la TV movie Escape room, la seva excompanya té més sort.

Joel Joan és pare de tres noies: Etna amb la Glaenzel i les dues que ha tingut amb la seva actual parella Anna Sahun: Lia i Bruna. Una gran família amb la interpretació als gens. TV3 ha tingut bon ull i els fans de la sèrie, quan vegin la nova actriu sentiran nostàlgia, com si fos ahir.

---

Els seguidors del teatre català van descobrir l'enorme química a l'escenari de la parella Joel Joan/Mònica Glaenzel en una obra de culte, Kràmpack però encara era millor Soc lletjaGlaenzel hi lluïa com una de les grans.  A TV3 ha fet sèries com L'un per l'altre o Ventdelplà. Segueix fent teatre i convé un cop d'ull al seu Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glaenzel (@monica_glaenzel)

Els actors d'aquella sèrie van arribar al cor dels espectadors i dues dècades després segueixen fent bon teatre i bona televisió. La generació Plats bruts torna a TV3. Ah, vale.