La televisiva Míriam Sánchez té la sana virtut de fer i dir el que li rota. No té pèls a la llengua i parla clar i català sobre qualsevol qüestió. També la sexual. I trencant tabús. 

miriam sanchez2

@miriamsan81

Després de compartir a xarxes socials que es va treure les pròtesis mamàries que s'havia posat anys enrera quan era actriu porno amb el nom artístic de Lucía Lapiedra, ara Sánchez tornarà a passar per quiròfan per fer-se una operació de ginecoestètica. Sánchez es farà una altra operació d'estètica a la vagina després que fa uns anys "Me hice un recortadito de los labios hace como unos cinco años porque con el parto se me dio mucho de sí y se me han quedado como una lechuguita. El 'canal del Pisuerga' fue en el parto, porque mi hija no quería salir y eso se me dio de sí que no veas". Més explícita no podia ser. O sí. 

miriam sanchez

@miriamsan81

Perquè la col·laboradora de Telecinco vol aprofitar la nova intervenció que es farà per trencar tòpics relacionats amb les vagines: "Muchas veces, la gente dice que es de follar mucho. 'Tanto pepino, tanto pepino...'. Pero es más del parto. Y yo quiero quitar esa leyenda masculina, porque el parto me destrozó toda mi florecilla". Segons ha explicat en uns vídeos a través de les xarxes socials de la clínica que l'intervindrà, Sánchez se sotmetrà a un tensat vaginal i a un blanqueig genital que no és fruit d'una "leyenda masculina muy 'heavy' y muy irracional". Quina? Millor que vostès mateixos escoltin les seves explícites explicacions en boca seva:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat