Revival en tota regla d'un programa trencador en la història de Telecinco i de la tele espanyola: L'Aquí hay Tomate de Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde va tornar per una tarda (qui sap si és només un avançament) a la graella, i el públic va agrair el to satíric d'aquell programa, que no feia presoners. Una hora de safareig destraler que no ha perdut un xic de força ni de forma física, i en el que sobresurt amb diferència un mític reporter català: Miquel Serra. El vam veure al Viva la Vida amb un Bertín que només feia nosa, però l'última aparició ha estat com un cicló. 10 anys després després del seu injust acomiadament, quan era reporter de Sálvame, tornava a gravar un reportatge a T5. Hauran passat molts anys, però el de Premià és una joia, i va regalar una exclusiva al programa on va despuntar como 'Tomatito'.

Clica a la imatge per veure el programa: 

Miquel Serra Jorge Javier Vázquez Telecinco

Miquel Serra Jorge Javier Vázquez Telecinco

Serra tenia una missió: trobar Alfonso Díez, vidu de la Duquessa d'Alba, del que se sabia ben poc des de la mort de l'aristòcrata. La dona tenia una relació d'amistat real amb Serra, dient-li 'Tomatito', tot i assaltar-la de les formes més insospitades i en un programa que furgava a la vida íntima com mai no s'havia vist a la tele. El català va muntar un xou al carrer al voltant del domicili de Díez fins que el va trobar. El procés és delirant. I el públic del programa està entusiasmat: serà un revival, però és molt millor que el format cada cop més gastat de Sálvame. "Que torni ja", el sentiment de molts espectadors.

Jorge Javier Carmen Alcayde Telecinco

Jorge Javier Carmen Alcayde Telecinco

Miquel Serra monja Telecinco

Miquel Serra Telecinco

Miquel Serra cartró Telecinco

Telecinco

Miquel Serra Alfonso Díez Telecinco

Miquel Serra Alfonso Díez Telecinco

Miquel Serra Duquesa Alba 2 Telecinco

Miquel Serra Duquessa Alba Telecinco

Haurien de canviar molt les coses per veure'l més sovint a la pantalla, però una cosa queda clara: les bogeries d'en Serra no passen de moda. Poden pintar Sálvame amb totes les coloraines que vulguin: Naranja, Limón, plàtan o macedònia. No hi ha color. Roig tomàquet, i ben català

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat