Susanna Griso ha fet un regal enverinat al candidat del PP a les europees del 26M: encarar Esteban González Pons amb un altre candidat del 26M però de les municipals: Miquel Puignúmero 3 d'ERC per Barcelona. L'exdirector de la CCMA és habitual d'Espejo público i ha destrossat el pepero valencià. El debat ha acabat ensorrant González Pons, acorralat per la corrupció del PP i somicant: "Susanna, eso es un truquito de twitter del señor Puig. Yo venía a una entrevista". El cara a cara ERC-PP ha acabat amb la cara de Pons trencada.

pons posn 3

Antena 3

La tensa conversa entre tots dos. González Pons: "La justicia española seguirá persiguiendo a Puigdemont". Miquel Puig: "La justicia española persigue a un tal eme punto rajoy, ¿cree que lo van a  atrapar?".  González Pons: "No existe orden judicial de perseguir al señor Mariano Rajoy". Puig: "Yo no he hablado de Mariano Rajoy sino de un tal eme punto rajoy que la justicia española no sabe quién es. ¿Cree que lo averiguarán y le echarán el guante?". Pons: "Yo en esta tontería no voy a entrar, estamos hablando de la unidad de España, este truquito de independentista forjado en twitter no me merece atención".

pons puig ant 3

Antena 3

Miquel Puig no ha estat diputat però ha tombat Pons per KO, que ha suplicat a Griso que aturi el combat. Griso ha acomiadat Puig a corre-cuita, veient la pallissa a Pons, que només encertava a somicar: "Esto no era una entrevista, yo venía a una entrevista y no a un debate con el señor Puig. Si desvía el tema o hace una gracieta pues me cuesta estar a su altura tuitera". Miquel Puig va a la llista del 26M que lidera les enquestes per governar Barcelona. Pons va a la llista que perd les eleccions del mateix diumenge 26M. I Griso no farà el recompte de vots.