Lídia Heredia es recupera de la lesió entrevistant líders de partits unionistes. El seu retorn a TV3 està sent com abans de la baixa: mogut quan entrevista Arrimadas, Iceta i Albiol. Si amb Inés Arrimadas se les van tenir pel tuit de Rivera que assenyalava mestres innocents als qui un jutge no ha vist ni indicis de delicte, Miquel Iceta, amb un to molt menys irat que la líder de Ciutadans, li ha respost amb un altre to, entre proper, tutejant-la,  i d'advertència "Te l'estàs jugant". La polèmica ve de quan el líder del PSC li va demanar al president Torra que no posés llaços grocs als edificis públics. Heredia li ho qüestiona i Iceta respon: "Vosté és presentadora de màxima audiència de TV3 i no pot lluir qüestions que són de la seva opinió perquè no deu voler condicionar els espectadors".

iceta tv3

TV3

Iceta porta a la solapa el pin del PSC o de la senyera, però diu que si fos mestre no duria el pin del seu partit: "No vull que els nens de 12 anys pensin que el que porto jo és bo i el que no, no". Separa neutralitat dels espais públics i llibertat d'expressió. Heredia és ràpida i recorda que una núvia amb la xapa dels presos polítics no es va poder casar pel civil sense treure-se-la perquè el funcionari la hi va prohibir en una cerimònia de cinc minuts. Iceta diu "Aquella núvia és solidària i el jutge es va extralimitar, però si el jutge hagués vist un llaç groc a la porta del jutjat l'hauria fet treure". Iceta surfeja però Heredia es recupera de l'esglai que un polític li etzivi "Se l'està jugant". El PSC s'afanya a difondre el vídeo del moment perquè creu que l'afavoreix:

Iceta no ha de patir: a TV3 els presentadors no poden dur llaços grocs ni roba groga, com va revelar en exclusiva En Blau: TV3 prohibeix als seus presentadors vestir de groc. Però alguns espectadors d'Els matins no van estar conformes amb les explicacions d'Iceta:

Heredia ja es prepara pel tercer líder unionista que li queda per entrevistar: l'exalcalde de la ciutat d'Heredia, Xavier Garcia Albiol. El genoll d'Heredia no suportarà la pressió.