Dels creadors de "Vocalitzi millor", ara arriba: "Sería muy grave que yo desayunara niños crudos". Sembla el cartell promocional d'una pel·lícula de terror, però són dues frases protagonitzades per la mateixa persona, un Josep Borrell que darrerament, cada cop que obre la boca puja el pa. Situem-nos.

borrell bloomberg

Bloomberg

Després de fer una connexió per la cadena de notícies Bloomberg i dir-li a la presentadora, nordamericana, que no l'entén i que li faci una pregunta més a poc a poc.... "i vocalitzant millor" el seu propi idioma, ara ha tornat a tenir una situació peculiar amb una altra periodista. Convidat per Telemadrid i començant a preparar el terreny de cara al 28-A, el ministre d'Afers Exteriors, en relació, com no, a Catalunya i el procés, assegurava que “es falso que se negociara un mediador y que el Gobierno aceptara los 21 puntos de Torra” en relació a les demandes que el president de la Generalitat va fer a Pedro Sánchez en una reunió que va tenir lloc el passat desembre a Barcelona.

Pedro Sanchez Quim Torra Barcelona SergiAlcazar 02

Sergi Alcázar

Borrell considera que seria molt greu que el Govern espanyol hagués acceptat el full de ruta de Torra, però fa servir una comparativa que ha deixat K.O. els espectadors i la xarxa: "Igual que también sería muy grave que yo desayunara niños crudos. Pero ni se han aceptado los 21 puntos ni desayuno niños crudos. Vamos a discutir sobre la realidad”, ha deixat anar tan tranquil a la televisió madrilenya.

La presentadora deixa anar un somriure tens. I la xarxa s'hi ha acarnissat:

Queden dos dies perquè acabi la setmana... Tranquils que Borrell encara té temps de dir-ne una tercera de grossa...