Ara la seva vida és plàcida i a nivell econòmic, està solucionada. En un món on la gran majoria de persones les passen magres per tirar endavant, on molts altres han de fer hores i hores per portar un sou a casa, hi ha una bombolla que viu una realitat paral·lela: la dels jugadors de futbol de primer nivell o d'equips d'elit. Ser jugador del City, del Liverpool, del Bayern, de la Juventus, del Barça o del Madrid implica, en major o menor mesura, tenir uns emoluments més que generosos. Molts tenen el futur assegurat gràcies a les milionades que cobren per jugar a futbol. Un d'ells, una de les revelacions de la darrera temporada a la Lliga, l'uruguaià del Reial Madrid Fede Valverde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

Tot i tenir només 22 anys, ja és una de les peces importants del conjunt de Zidane. La seva vida a Madrid va viento en popa. Talent damunt la gespa i tranquil·litat en el nucli familiar. Abans que es decretés l'estat d'alarma, ell i la seva parella, Mina Bonino, van ser pares del seu primer fill, Benicio. La parella portaven junts dos anys, des que el futbolista i la periodista esportiva van començar a sortir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

Bonino, de 27 anys, és al costat del jugador conegut com El Pajarito des que va aterrar a Madrid, tal i com destaca La otra crónica. També expliquen la curiosa història d'amor de tots dos, amb ella agafant un avió des de l'Argentina fins a Madrid només per conèixer el jugador, després d'haver parlat només per les xarxes socials. A partir d'aleshores, una vida d'amor i luxe. Però no sempre va ser així. En una entrevista per TNT Sports, ha revelat un altre viatge que va fer a Madrid on les va passar magres abans de nedar en l'abundància. Va ser l'any 2018 per veure la final de la Copa Intercontinental entre River i Boca que es va jugar al Bernabéu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

"Viajé a Madrid de un día para otro. Me saqué un pasaje de ida. No me saqué el de vuelta porque valía un huevo y medio y no llegaba. En Madrid me quedé en un hostel de tres euros la noche. Había tres hinchas de River, un viejo y un ruso, imagínate esa mezcla...", recorda. A l'hora d'alimentar-se, la seva precària situació tampoc donava per gaire. Què menjava?: "Comía lo que había. Iba al supermercado y las muestras que había, que estaban las promotoras dándote quesitos, sandwichitos... yo agarraba todo para no pagar". Per tornar a casa seva, va fer-ho estalviant al màxim, volant amb escala a Dubai i dormint a l'aeroport la nit de Nadal. Queda clar que tot allò ha quedat enrere.