Un dels jugadors més talentosos del Reial Madrid dels darrers temps és l'uruguaià Fede Valverde. La seva parella i mare del seu fill Benicio, és una periodista argentina de 27 anys, cinc més que el jugador madridista, Mina Bonino. Van anunciar que eren parella fa dos anys, sis mesos abans de dir que estaven esperant el seu primer fill. Té més de 400.000 followers a Instagram, on sovint penja imatges i fotos que no deixen ningú indiferent. I més, quan les acompanya amb comentaris rotunds, com ha fet aquesta vegada.

mina i valverde2

mina i valverde

Mina Bonino i Fede Valverde / @minabonino

Bonino, molt activa a xarxes, ha publicat recentment una foto que li ha fet la seva parella, on se la veu en biquini, gaudint d'uns instants de relax, a la piscina que tenen a casa seva. Una imatge que ha generat un allau de comentaris entre els seus seguidors, algun d'ells, passats de frenada.

mina bonino

Mina Bonino / @minabonino

Per això, Bonino no ha desaprofitat l'ocasió per publicar dues imatges més molt especials, amb una forta càrrega reivindicativa, especialment pel comentari que les acompanya. En la primera, surt mirant a càmera i proclama als quatre vents que "no solo soy una cara bonita". Una foto impecable que ja deixa clar les intencions de la periodista argentina de cara a les xarxes.

mina bonino foto

Però la segona encara ha estat més aplaudida. Se la veu a ella al costat de la persona que més estima en aquest món, el seu fill. Estan tots dos estirats al llit, en un moment de pau i felicitat absolutes, acabats de despertar-se, i on ella té la samarreta aixecada, i per tant, on se li veuen els pits. Uns pits que, això sí, ha tapat amb unes emoticones per evitar la repressió i les tendències censores d'Instagram quan veu uns mugrons, que comença a convulsionar. El més rotund, però, les dues paraules que ha escrit la protagonista de la foto: "Soy esto".

mina bonino foto2

Fa quatre anys, Bonino ja va deixar tota una declaració d'intencions pública, en confessar que "Así como hace dos años me rellenaba el culo con bombachas para no parecer tan flaca, también tomé la mala decisión de operarme las tetas para que compren algo que no es. Porque lamentablemente la televisión, muchas veces, te impone eso. Que si no tenés tetas y culo no llegas a ningún lado. Hoy que tengo la posibilidad, decido sacármelas porque entendí que no tengo que conformar a nadie más que a mí misma, y yo nunca había estado conforme".

mina bonino2

mina bonino3

Mina Bonino / @minabonino

Una dona amb les idees clares. Com ella diu, Mina Bonino es esto. Suficient. I a qui no li agradi o busqui alguna cosa més, que s'hi posi fulles.