Mila Ximénez es diu Milagros i està lluitant contra un càncer de pulmó. La tertuliana de Sálvame ja va avisar que la quimioteràpia està sent molt duraMila Ximénez"Llevo en la cama casi un mes, sé que la gente estaba preocupada. No puedo ni peinarme porque se me cae el pelo. Todo se decide dentro de 2 semanas, quiero trabajar. Se ha complicado una de las zonas, me hacen un TAC, dependiendo del resultado tomaré una decisión. O continuar (amb la quimio) o que yo no quiero seguir vivendo así. Lo que me ha pasado este mes no es vida. No tengo cuerpo. Tengo mucha fuerza pero cada vez me cuesta más levantarme". 

mila ximenez Telecinco

Mila Ximénez a Sálvame en una pausa de la quimio, Telecinco

Aquest dimarts les càmeres han captat Mila Ximénez amb 68 anys acompanyada de la seva família a la sortida de l'hospital. Camina poc a poc de bracet del seu germà  i un tuitaire adverteix que, com tants malalts de càncer, han perdut cabell, com ella va confessar, i es protegeix el crani amb una perruca. Aquests són el vídeo i la fotografia:

mila ximenez TUIT

Mila Ximénez en plena recuperació, twitter

Mila ha dinat a un restaurant a prop de casa seva amb els seus germans Manolo i Concha i la seva filla Alba. Jorge Javier Vázquez és un dels millors amics de la col·laboradora. Quan Jorge va tenir l'ictus ella va ser un dels grans suports del presentador català. Ja són molts els ensurts de salut dels col·laboradors: Jorge, Mila, Kiko Matamoros... Per moltes fílies i fòbies que despertin, els espectadors i els que no ho són li desitgen una recuperació total. Mila Ximénez ha de curar-se.

mila ximenez gtres

Mila Ximénez el passat mes de desembre, GTRES

El més rellevant és com afronta la decisió de seguir o no el tractament, recordant la renúncia que va fer Rosa Maria Sardà: "Tomaré una decisión. Me gusta vivir pero con calidad de vida. Lo tengo dicho. Si me dicen que viviré tanto me organizo la vida. Estoy preparada.  Viendo la foto del final de Pau Donés... Hasta eso no voy a llegar. Con tubos, ni de coña. Lo juro por mi hija Alba. Se acabó el tratamiento y lo que dure. No voy a continuar". Parla algú que està fart. Farta però forta. Mila.