La col·laboradora de Sálvame, Mila Ximénez, està en boca de tothom. El motiu no és cap altre que el seu delicat estat de salut. El juny del 2020 va anunciar públicament que patia un càncer al pulmó. Des d'aleshores, la de Sevilla s'ha centrat a superar la malaltia. Una complicada situació que l'ha apartat dels platós. L'última vegada que va ocupar la seva cadira de col·laboradora a Telecinco va ser el 10 de març. Des d'aleshores, no ha tornat a posar-se davant de les càmeres. Doncs la seva salut va empitjorar i va haver de ser ingressada d'urgències a l'Hospital La Luz de Madrid. Fotos de l'última vegada de Mila a Sálvame:

Perfil d'Instagram de Mila Ximénez

Perfil d'Instagram de Mila Ximénez

Perfil d'Instagram de Mila Ximénez

Perfil d'Instagram de Mila Ximénez

Un pas per urgències, per fer-se diferents proves, que va fer saltar totes les alarmes. Els seus companys, amics i seguidors es van quedar molt preocupats i les mostres d'ànim i afecte van ser una constant. Finalment, després de diversos dies de por, Ximénez va rebre l'alta i se'n va anar a casa seva, on es troba en el dia d'avui recuperant-se gràcies al suport que li brinden els seus germans i la seva filla Alba, que viatja constantment d'Amsterdam fins a Madrid. I precisament amb els seus germans va ser l'última vegada que les càmeres van captar la periodista passejant pels carrers de la capital. Va ser el passat 17 d'abril. Unes imatges, emeses pel programa Socialité, que demostren que Mila està molt més delicada, prima i té problemes per caminar. Parlem d'això:

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Una situació de la que en les últimes hores n'ha parlat Jorge Javier Vázquez, gran amic seu. El de Badalona s'ha convertit en un dels principals suports de la tertuliana i parla amb ella gairebé diàriament, des que va confessar la seva malaltia. "Vaig parlar amb ella aquest cap de setmana i està estupendament", va revelar el presentador durant la tarda de dilluns 26 d'abril. Una última hora, molt esperançadora, que ha servit per alleujar a molts després de les últimes paraules que Mila va pronunciar quan va anar a Telecinco per última vegada. "Igual no vull continuar vivint així perquè és un camí molt llarg i fotut. A mi m'agrada viure amb qualitat de vida i morir als 70 anys és molt elegant". Ara en té 68.