Dura reprimenda la que Jorge Javier Vázquez, com qui no vol la cosa, ha deixat anar contra el programa de Televisió Espanyola, MasterChef. Sense perdre els papers, parlant tranquil·lament i sense aixecar la veu, ha deixat anar una sèrie de bombes, una després de l'altra, deixant en molt mal lloc el programa de cuina de la cadena pública. Unes declaracions que prometen portar cua. Molta. Ho ha fet durant la tarda de dilluns 26 d'abril a Sálvame, després que fa pocs dies carregués contra l'espai per haver fitxat Victoria Abril com una de les seves concursants estrella per la pròxima edició del 'Celebrity'. Doncs l'actriu, fa uns mesos, va estar en boca de tothom per la polèmica que va protagonitzar en els premis Goya, negant públicament la pandèmia del coronavirus. Què ha dit ara el de Badalona?

Jorge Javier Vázquez Telecinco

Jorge Javier Vázquez, Telecinco

"Ho comunico només perquè aquí algú haurà d'intervenir en l'assumpte perquè la primera la paguem tots amb els nostres impostos". Així ha començat el dur discurs que el català ha deixat anar contra el programa de cuina de TVE. "Les coses clares, com amb la corona," ha afegit. Programa, per cert, on pròximament participarà la que fos col·laboradora de Sálvame, Terelu Campos, sent un dels grans fitxatges. "Tinc el telèfon atapeït de missatges de personatges populars, que han aparegut en aquest programa de cuina, que m'estan dient que si ells parlessin s'armava la de Déu és Crist". Unes fortes acusacions amb les que Vázquez ha deixat caure que MasterChef és un espai manipulat i que juga amb la il·lusió dels espectadors, doncs el final del concurs està escrit mesos abans que comenci. Parlem d'això:

"Però no només això, personatges anònims que han arribat a la final d'aquest concurs que m'expliquen les coses que els fan, com els tracten i que des del principi ja se sap qui guanyarà, qui aguantarà quatre setmanes, a qui ajuden amb els plats...". Boom. Una bufetada a mà oberta del de Telecinco a Televisió Espanyola que ha justificat dient que si toquen els seus programes, ell els defensa amb dents i ungles. "Sóc lleó", ha justificat fent referència al seu signe de l'horòscop. "La gent que participa en els nostres realities saben perfectament al que van", ha rematat el presentador de Sálvame. Com diria Isabel Pantoja : "El fuego està encendido, la leña arde...".