Els aeroports són un drama. Les cancel·lacions i retards dels vols s'escampen a causa de la brusca recuperació de l'activitat i la falta de personal per pandèmia, afegint-s'hi les vagues de les aerolínies de baix cost. En aquest context de tempesta perfecta contra els passatgers, el problema creix si els que agafen un vol no ho feien per turisme sinó per treballar. És el cas del millor presentador de TV3 en l'actualitat, Miki Núñez. El cantant sorgit d'OT ha triomfat a Eufòria fent petita Marta Torné, gràcies a la seva desimboltura i tarannà. Una estrella. Miki Núñez ha de seguir guanyant-se la vida amb la seva banda musical i avui tenia un bolo a Sevilla a les 9 de la nit. Vueling els ha deixat tirats a l'aeroport d'El Prat a les 3 de la tarda quan tenien els bitllets comprats:

miki nuñez Instagram
Miki Núñez/ Instagram

Miki: "Gràcies Vueling (etiquetat perquè se n'assabentin) per deixar mig grup a terra per overbooking, encara tenint els seients assignats i per perdre'ns 3 instruments! Veurem a veure com fem el concert de Sevilla avui…". No només la meitat de la banda no podrà arribar a Sevilla sinó que Vueling ja no només perd maletes sinó també instruments com la bateria o el baix. I mira que són grans. Tan grans que han de pagar un suplement per sobre equipatge. Tant se val. Acabaran tocant la pandereta. Un desastre i una ruïna. Els tuitaires no tenen pietat amb l'aerolínia, que ha respost amb un tuit d'esma:

Vueling diu que ho sent molt, que ho revisen, que els torni a enviar un altre missatge privat i els ha faltat dir que canti a capella en el concert. El problema no és una avaria, es diu overbooking: vendre més seients dels que hi ha  a l'avió. En arribar a la porta d'embarcament els han dit "Sus asientos ya han sido asignados". Repugnant. Dos dels membres de la banda han de córrer en AVE per ser a Sevilla a les 21 i no podran fer ni les proves de so.  Miki ha fet un vídeo a Instagram per dir prou. Es titula 'Fortísimo Vueling". Brama "Es alucinante":

miki nuñez
miki núñez Instagram
Miki Núñez/ Instagram
Miki a Sevilla/ Instagram

En efecte no han arribat els instruments a Sevilla. La xarxa, no cal dir-ho, indignada:

miki nuñez TVE GTRES
Miki Núñez/ GTRES

Nos hemos quedado flipando, diu el gran Miki. De l'eufòria a la depressió en un bitllet d'avió. Que tingui bon concert. Sense banda ni instruments. Ell pot.

----

Miki Núñez no acostuma a fer servir Instagram per queixar-se, però sí que utilitza twitter on té 160 mil followers, per deixar clares les seves idees polítiques. Molt conscienciat socialment, quan van inhabilitar el president del seu país, Quim Torra, per penjar una pancarta va fer aquest tuit demolidor:

 El triunfito català no va guanyar la seva edició del concurs de TVE. Ni va quedar ni entre els tres primers. Espanya no el va votar. Menys amb un tuit a favor de Quim Torra i contra la sentència del Suprem. La sentència contra un president en exercici fent-lo fora del càrrec no tenia precedents en l'Europa contemporània i movia a fer un tuit. Molt fi, amb una metàfora, comparant la presidència del seu país amb la d'una escala de veïns. El símil és molt bo per entenedor: "Si el vocal de la meva escala ha penjat un cartellet al portal que no m'agrada, se'l fa fora de l'edifici?". Miki Núñez contra les injustícies. A Insta i a twitter, follow. Grandiós Núñez.