Mentre Belén Esteban s'ha quedat sense projectes a la vista, Jesulín de Ubrique comença el seu camí a l'èxit. Des de l'any passat no ha parat de sumar un projecte després d'un altre. Va aparèixer en 'El Hormiguero' i va participar en 'El Desafiament'. A més, va concedir diverses entrevistes a Bertín Osborne i a Albert Espinosa, per a Telecinco i Antena 3, respectivament. Des d'aquesta setmana participa en la vuitena edició de 'MasterChef Celebrity'.

Jesulín de Ubrique viu un moment dolç. Triomfa a nivell professional i personal. L'any passat va donar la benvinguda al seu quart fill, el tercer amb María José Campanario i es fa d'or amb la seva gira televisiva. Ha aconseguit destronar Belén Esteban sense necessitat d'arremetre contra ella en un plató de televisió. Molt més educat i respectuós. Ha ensenyat la seva veritable imatge en els programes d'entreteniment. Un gran professional i una meravellosa persona. Ha aconseguit totes les seves metes amb els seus esforços i ha enlluernat el públic que no ha tingut en compte res del que ha explicat durant aquestes dues dècades la seva principal enemiga, la mare d'Andrea Janeiro. Ella va fer que tothom el veiés com un mal pare.

Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne
Jesulín d'Ubrique i Bertín Osborne

Jesulín de Ubrique es fa d'or en televisió

TVE i Shine Iberia l'han fitxat per a les cuines més famoses de la televisió, on mostrarà el seu costat més vulnerable. En l'actualitat, Jesulín de Ubrique és el que té el caixet més alt de tots els seus companys. Ingressa 30.000 euros per programa. Si arriba a la gran final, que té tots els números, ingressaria un total de 360.000 euros. A més de les publicitats i col·laboracions que li esperen més endavant.

jesulín d'ubrique masterchef
jesulín d'ubrique masterchef

Shine Iberia va intentar en diverses temporades aconseguir el fitxatge de Belén Esteban. També se li va oferir una xifra milionària, però ni per aquestes no va voler trair 'La fàbrica de la tele'. I encara que en el dia d'avui no té un projecte amb Mediaset, no pensa col·laborar amb cap altra cadena. La col·laboradora va dir "no". Tanmateix, Terelu va acceptar sense miraments.

Com moltes revistes del cor i alguns programes, Shine Iberia també va contactar amb Miguel Marcos, però aquest no estava disposat a col·laborar en un xou televisiu, encara que la seva vida personal no fos el motor de l'espai. Amb la renúncia de la parella de Betlem, la productora va optar pel torero. Els dos noms eren sobre la taula, la intenció era fer-los coincidir a ambdós. Però Jesulín ha inclòs per contracte que no se li parli d'Andrea Janeiro i molt menys de Belén Esteban.