Belén Esteban s'ha mantingut durant dues dècades fent malbé la imatge de Jesulín de Ubrique com a revenja al que va succeir en Ambicions. Es va convertir en la princesa del poble i va aconseguir el suport de tots els espectadors. Les seves entrevistes acaparaven milions de televidents i quotes elevades de share que en el dia d'avui ni es recorden. Però en el moment que Andrea Janeiro va complir 18 anys la seva fama es va apagar. La comunicadora va demanar a la seva mare que no parlés del seu pare ni dels Janeiro en televisió. No volia més polèmiques. Ambdós pares van complir les seves promeses, però a un li ha anat millor que a l'altre. Mentre la de Paracuellos s'ha quedat sense treball i es troba en el seu pitjor moment professional, el d'Ambicions acapara totes les televisions sense necessitat d'arremetre contra ningú.

Jesulín d'Ubrique atresmedia
Jesulín d'Ubrique atresmedia

Fins fa poc Andrea Janeiro no tenia cap tipus de relació amb Jesulín de Ubrique, segons Belén Esteban. Mai no es va dignar a visitar-la, ni tan sols a trucar-li pel seu aniversari. Ara que és major d'edat podria haver-se donat un acostament. Però no és l'única persona amb la qual el torero tindria una mala relació.

Beatriz Trapote desmenteix a Laura Fa

Jesulín de Ubrique tindria una mala relació amb el seu germà, Víctor Janeiro. Segons Laura Fa, que va donar l'exclusiva en 'Mamarazzis', fa temps que no es parlen. "Tenen una relació nefasta", assegura. I insinua que l'ambient familiar podria no ser del tot cordial. Fa uns mesos el marit de María José Campanario va tornar a torejar en companyia del seu germà.

Jesulín i Víctor
Jesulín i Víctor

Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro, ha negat els rumors d'una mala relació entre els germans. Ha compartit en xarxes socials diverses fotografies del passat i el present per demostrar un gran nexe d'unió. "Us asseguro que aquesta mateixa sintonia que veieu de xavals és la mateixa que jo he sentit des de fa ja 16 anys que els conec", deia Beatriz en 'Així és la vida', programa on col·labora de dilluns a divendres en Telecinco.

Belén Esteban es va encarregar de fer créixer aquests rumors d'una mala relació familiar. Ara que està desapareguda perquè no surt en televisió, els Ubrique estan en el seu millor moment, destrossant totes les seves enraonies.