El judici per determinar la filiació dels quatre nens de Miguel Bosé i Nacho Palau està vist per sentència. Quan va esclatar el conflicte es va descobrir que Bosé havia amagat a l'opinió pública que tenia nòvio durant 26 anys i que van tenir quatre fills en dos ventres de lloguer: uns amb l'esperma de Bosé i els altres amb inseminació de Palau. Ara l'escultor valencià lluita perquè es reconegui que els quatre nens de 9 anys són germans. 

nacho palau efe

Nacho Palau als tribunals, EFE

Vol que puguin viure junts i no separats per un oceà (Bosé viu amb els seus a Mèxic) ni amb una desigualtat económica descomunal. Nacho Palau canvia de feines i ara treballa una fàbrica d'embotits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hermanosparasiempre

A post shared by Nacho Palau (@nachopalau) on

Nacho Palau no demana una pensió per ell sinó pels seus fills si es determina que també ho són de Bosé: "Yo puedo trabajar, no soy manco". El valencià de 50 anys ha penjat una foto dels quatre germans Bosé-Palau, que s'han retrobat aquest estiu, amb el hàstag #hermanosparasiempre. Tota l'opinió pública està de part del feble: Palau, i del sentit comú i contra l'embogit Bosé que cada dia sembla més il·luminat. El cantant està convençut que el COVID és un invent de Bill Gates i Pedro Sánchez per posar-nos microxips al flux sanguini dins la vacuna (sic). Però a Sálvame hi ha una tertuliana contra Palau i a favor de Bosé: Lydia Lozano.

lydia lozano t5

Lydia Lozano es queda sola, Telecinco

La defensa de Bosé, segons Sálvame és que "Nacho no es mi familia, ersa alguien del servicio". I Bosé no va voler adoptar els fills del seu home perquè es veia gran per adoptar (té 64 anys). Lydia Lozano: "A Miguel le ha molestado bastante lo que habla Nacho Palau y la foto que ha colgado de los cuatro niños cerca de la casa que compró Miguel Bosé y se la regaló a Nacho. No han llegado a un acuerdo en el juicio. Yo estoy de parte de Miguel. Nacho es el que decide no irse a México y dice que se aburría viviendo con Bosé en Panamá. No me vale que diga 'Lo he dejado todo por ti'. Lo dejó todo porque quiso y le interesó".

Miguel Bosé

Miguel Bosé guru anti-vacunes, Youtube

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nacho Palau (@nachopalau) on

Jorge Javier Vázquez: "Son niños, esto no es dos pa ti dos pa mí". Kiko Matamoros deixa anar "Pero qué burra eres, Lydia". Gema López: "Lydia, te han engañado, la casa la paga Nacho Palau, no es un regalo de Bosé". Belén Esteban remata "Son hermanos. ¿Tú no estás de parte de los hijos?". Nacho Palau pot robar-li la frase "Por mis hijos ma-to".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat