L'exclusiva d'En Blau amb la difusió de la primera foto de Nacho Palau, exparella de Miguel Bosé, s'està fent enorme. L'escultor valencià, que va esborrar la primera imatge pública seva que va localitzar En Blau , ha decidit emprendre accions legals contra Miguel Bosé després que el cantant s'hagi endut dos dels quatre fills de la parella a viure amb ell a Mèxic. El bufet d'advocats de l'escultor ha difós aquest comunicat: "Tras la ruptura de la relación y convivencia mantenida de forma ininterrumpida con Miguel Bosé Dominguín durante más de 26 años, y como quiera que han fracasado las negociaciones previas que en su evitación se han venido desarrollando, Ignacio Palau Medina ha encargado a este despacho profesional la interposición de las acciones judiciales necesarias para la defensa y protección de sus intereses y, fundamentalmente, los de sus hijos menores".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) on

Ja és prou notícia que el bufet expliqui que Bosé ha tingut parella durant un quart de segle sense que mai s'hagi publicat. Però ara la notícia ja és una altra: Palau vol que els quatre germans visquin junts a Espanya. Bosé ja va veure's obligat a mostrar la imatge dels quatre nens després de ser víctima d'una extorsió. Els menors són fruit d'una gestació subrogada, és a dir, d'inseminar un ventre de lloguer. Ara sabem que els nens van ser adoptats per un dels dos membres de la parella. Bosé i Palau van poder ser donants d'esperma però només un dels dos, l'altre va ser pare adoptiu de les criatures. No queda clar si es van repartir l'adopció i la paternitat biològica dels quatre nens, que ara viuen separats: dos a Mèxic amb Bosé i dos a València amb Palau. Es veuen per Skype. Des que s'ha fet pública aquesta realitat, Palau ha decidit posar-hi fi i demandar judicialment el cantant en interés dels menors, perquè visquin plegats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) on

Alguns mitjans parlen de la impossibilitat de tenir notícies de Miguel Bosé a una ciutat de 20 milions d'habitants com la capital de Mèxic, però En Blau té una altra exclusiva. Hem localitzat el cantant i hem comprovat que en efecte només acompanya dos dels seus fills a una escola d'elit mexicana. No publiquem el nom del centre però és un col·legi internacional a la zona nordoest de Ciutat de Mèxic. Els nens van a classe acompanyats de guardaespatlles, necessaris en una ciutat on els segrestos són a l'ordre del dia. I Bosé ha fet esborrar a alguna mare fotos que havia fet dels nens. El problema ara és més gran i queda en mans de la justícia espanyola.