Després d'una llarga batalla judicial, Miguel Bosé i Nacho Palau han fet les paus. El cantant es va mostrar molt agraït amb l'escultor per no esmentar-li ni una sola vegada a 'Supervivientes' i no parlar malament d'ell. A més, des que li van diagnosticar el càncer de pulmó, el fill de Lucía Bosé es va preocupar diàriament per la seva salut. Li va prometre que es faria càrrec dels seus dos fills biològics si passava una cosa greu. Es confirma l'acostament entre ambdós.

Nacho Palau per fi ha aconseguit que els quatre nens passin més temps junts i vegin els seus dos pares. Diumenge passat, per celebrar que l'escultor ha superat el tractament, Miguel i Nacho van estar junts amb dos dels fills de la parella, Ivo i Telmo Palau, a l'hotel on s'allotja el cantant mentre es graven els programes de Cover Night. L'artista ja no té cap domicili al seu nom a Madrid. Per saldar el seu deute amb Hisenda ha venut la seva casa de Somosaguas.

Nacho Palau XARXES
Nacho Palau XARXES

Nacho Palau i Miguel Bosé es retroben a Madrid

Encara que ells s'haguessin separat, Nacho Palau volia que els quatre fills de la parella estiguessin junts. Demanava que tinguessin les mateixes oportunitats i condicions. Lògicament, el patrimoni de Miguel Bosé era més gran que el de l'escultor, que va passar conflictes econòmics els últims anys. El 2018, el valencià va interposar una demanda contra el seu ex perquè reconegués la filiació dels quatre fills. Durant set anys es van criar com a germans. Però ara dos viuen en Miami i dos a Espanya. El fill de Lucía Bosé nega que els quatre fills siguin germans, ja que mai no va donar el seu cognom a Ivo i Telmo Palau. Només considera fills seus a Diego i Tadeo.

Nacho Palau
Nacho Palau

Aquesta demanda els va enfrontar. Tanmateix, la malaltia de l'escultor els ha unit i han aparcat les seves picabaralles del passat. Ara Nacho Palau és feliç amb Christian, la seva actual parella. I no hi ha possibilitat d'una reconciliació amb Miguel Bosé. El cantant per la seva part no ha tingut cap parella reconeguda des que va trencar amb Nacho, el seu gran amor. Des d'aleshores va començar el seu declivi. Bosé ha declarat que Nacho sempre podrà comptar amb la seva ajuda i que no ha de preocupar-se pel futur dels nens.

Els quatre germans comparteixen temps junts en vacances. Es reuneixen per Nadal i a l'estiu. En una ocasió amb Miguel Bosé i en una altra amb Nacho Palau.