El President de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, és un home de rècord. Possiblement és el polític més entrevistat en la història de la televisió mundial. Són molt pocs els programes que no l'han tingut com a convidat: potser 'La Ruleta de la Fortuna', 'Los Lunnis' i la lectura dels números de la Loteria Primitiva. La resta sembla tenir-lo al magatzem d'atrezzo de les cadenes, i el van traient per a que li doni l'aire. Precisament, d'aire pur en va respirar molt al 'Mi casa es la tuya' de Bertín Osborne, enregistrat al Parc de la Naturalesa de Cabárceno, una meravella natural però poc adient com a hàbitat d'elefants o girafes, presents a la zona com a una mena de zoològic. El cas és que Revilla repetia (com si no) a l'espai, i els valents que ens vam passar hores davant una nova llauna soporífera del de Polaciones només teníem un al·licient: sentir què li havia de dir a Osborne sobre el seu gran amic, el fugit, adúlter i cobdiciós Joan Carles I.

Miguel Ángel Revilla amb Joan Carles Mi Casa es la Tuya T5

Miguel Ángel Revilla amb Joan Carles Mi Casa es la Tuya T5

Bertín Osborne avergonyit Mi Casa es la Tuya T5

Bertín Osborne avergonyit Mi Casa es la Tuya T5

Joan Carles I carret de golf

Joan Carles I carret de golf GTRES

Revilla encara recordava el que Bertín li va dir el 2019 en un altre encontre: "cuidado con el emérito, que es mi amigo". Un any després, la muntanya d'escàndols del Borbó l'han convertit en el blanc de totes les ires, i el seu col·lega de paelles no pot si no empassar-se-les totes. Vulgui o no vulgui. Revilla, que també es va reivindicar com a decebut examic del monarca, li va deixar anar unes quantes, respectant però la sensibilitat del seu convidat. La més forta, dir-li "aparentemente chorizo. Si tenía cien millones y regaló 65, es que tiene muchos más. Ya sé que para ti es muy duro, pero que vuelva y que pague lo que debe. Y que los jueces no se acojonen". Un missatge inequívoc al Suprem, que intentarà salvar la inviolabilitat de l'emèrit perquè se'n vagi de "rositas". Només així, explica, el futur de la monarquia estarà assegurat. 

Clica a la imatge per sentir Revilla:

Miguel Ángel Revilla dit Mi Casa es la Tuya T5

Miguel Ángel Revilla dit Mi Casa es la Tuya T5

Bertín Osborne dit Mi Casa es la Tuya T5

Bertín Osborne advertiment Revilla sobre Joan Carles Mi Casa es la Tuya T5

Miguel Ángel Revilla Bertín Osborne sobre Joan Carles Mi Casa es la Tuya T5

Miguel Ángel Revilla i Bertín Osborne sobre Joan Carles Mi Casa es la Tuya T5

Joan Carles en l'ombra GTRES

Joan Carles en l'ombra GTRES

Bertín, "ver, oir y callar". Sobretot perquè Revilla no calla. Mai.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat