No serà la millor temporada del Barça (de fet, els números són dels pitjors que es recorden), però hi ha una cosa que no canvia: Leo Messi és el millor. La FIFA l'ha guardonat amb el premi 'The Best' per les seves grans actuacions durant la temporada passada. És la primera vegada que l'argentí rep aquesta distinció, que segurament hagués merescut en més ocasions. Ocasions en les que el triomfador va ser el gran seu rival, Cristiano Ronaldo, que també estava nominat en aquesta edició. Ronaldo es va estalviar el paperot de veure Messi passant-li per la dreta, i tot i els 144 quilòmetres que separen Torí (on hi juga) a Milà (on es celebrava la gala) no es va moure de casa seva. Un 'mutis por el foro' marca de la casa, però més elegant que la seva guàrdia pretoriana mediàtica, amb una enrabiada de campionat.

Messi rep The Best EFE

Messi premi The Best EFE

Leo Messi rep The Best EFE

Parlem de l'inefable col·laborador de 'El Chiringuito de Mega', el senyor Edu Aguirre. Madridista aferrissat i amic íntim del crac portuguès, el xicot va anar a Itàlia per cobrir l'esdeveniment el més a prop possible del seu ídol. És com de la família, i fins i tot acompanya la xicota del davanter, Georgina Rodríguez, durant alguns partits del futbolista. Fins i tot diuen que li dedica els gols. Ara bé, en aquesta ocasió es va quedar amb un pam de nassos. Ni CR7 hi va assistir ni li van donar el premi. "La injustícia del año", segons les seves paraules, provocant la vergonya aliena d'alguns tertulians del programa. Però no només els del Barça. També la del germà d'un dels fitxatges frustrats dels blancs durant aquest estiu: Mathias Pogba, germà de Paul, actual jugador del Manchester United. A xarxes tampoc s'hi van estar d'opinar sobre el comentari 'de qualitat' d'Aguirre.

Edu Aguirre Mathias Pogba Messi @elchiringuitodemega

Edu Aguirre Mathias Pogba Messi EL Chiringuito de Mega @elchiringuitotv

El 'forofisme' d'Aguirre l'ha tornat a col·locar en una posició ridícula, però això és només 'un dia més a la oficina'. Per cert, una oficina en la que 'el jefe' Pedrerol no va poder contenir un gest d'alegria quan es va saber que D10S era escollit com el millor. Sort que no el veiés Aguirre, li hagués agafat un cobriment.

Pedrerol celebra Messi The Best Chiringuito Inside

Pedrerol celebra Messi The Best detall El Chiringuito

Pedrerol celebra Messi The Best El Chiringuito