L'endemà del 6-D tocava analitzar el discurs del rei als matinals de TV, però Susanna Griso i Ana Rosa han fet pont i no treballen. Quan el gat és fora les rates fan festa i Juan Carlos Monedero ha pres el control d'El programa de AR per atacar Felip VI sense pietat. Aquest és el vídeo:

"Me molesta que el Rey mintiera ayer. Me duele porque ese ánimo ocultador lo hizo por ignorancia o por dolo, con lo cual no puede llamársele El Preparao". Monedero ataca on fa més mal, en el sobrenom de Felip VI. Si a Joan Carles l'anomenen "El Campechano" a Felip li diuen "El Preparao" perquè va estudiar no sabem quantes carreres alhora, cosa que ha quedat desmentida anys després.

monedero rey t5

Telecinco

Segueix el fundador de Podemos: "Mintió. Explicó la Constittución a nños pequeños, que no se puede tocar. Dijo que era la primera Constitución que no se imponía, la de 1931 tampoco se impuso. Ya está bien de tergiversar la historia para que parezca que la  II República no existió en nuestro país. También dijo que los pactos de Moncloa los apoyó todo el espectro político y social y la patronal no lo hizo". 

leticia aplaudeix felip EFE

EFE

Letícia aplaudia el seu marit i els espectadors d'Ana Rosa aplaudeixen Vox a qui prefereixen abans que Monedero:

Ana Rosa blanqueja Abascal i els seus espectadors denigren Monedero. S'estranya?