15 minuts. 15. La visita d'Inés Arrimadas a la Casa de la República a Waterloo, per fer el numeret davant un Carles Puigdemont que ha passat olímpicament de la exlíder de Cs a Catalunya, ha durat menys temps del que ha passat entre que va dir-li a Jordi Évole que "vull ser la presidenta de la Generalitat" a fer les maletes i marxar cap a Madrid al costat de Rivera. Un xou exprés que ha recordat molt el que ja va fer el periodista hiperventilat d'Ok Diario, Álvaro Ojeda, setmanes enrere. Si en aquella ocasió el reporter grotesc d'Inda va anar amb una bandera espanyola i un megàfon, ara ella hi ha anat amb una pancarta.

ines arrimadas waterloo - efe

Efe

El resultat, però, el mateix. Indiferència i vergonya aliena per veure algú que les darreres hores està a tots els fregats, anunciant primer que marxa a Madrid a seguir amb la seva carrera política, i ara fent el paperot a Bèlgica. La líder taronja ha anat a fer soroll, sense cap intenció de reunir-se amb Puigdemont justificant que "no parlem amb fugits de la justícia", però rebent la resposta irònica de la Casa de la República, que ha deixat oberta simbòlicament la porta durant l'estona que ha durat l'acte.

arrimadas waterloo efe 2

Efe

La bufonesca actitud d'Arrimadas no ha estat desaprofitada per les xarxes, que han esmolat el seu enginy per fer creacions de tota mena:

Lamentable l'acte, amb més periodistes que persones acompanyant el circ d'Arrimadas que semblava més un partit de costellada de solters contra casats. Amer, Waterloo... Per no voler tenir res a veure amb Puigdemont, Arrimadas s'està cobrint de glòria. Ella mateixa va confessar que els companys de partit l'anomenen Khaalesi, però amb actes absurds com aquest, ple de ràbia, més aviat sembla un altre personatge femení de Game of Thrones, Cersei Lannister.