Melani Olivares és una actriu enorme i una mare soltera de família nombrosa encara més fabulosa. Nascuda a Badalona fa 48 anys, té 3 fills. Està poc vista a TV3. Tot just dues temporades de la sèrie Benvinguts a la família, que va ser un èxit. Fa poc va reconèixer a Telecinco la seva condició de bisexual i ha triat una publicació LGTBI, el digital Shangay, per presentar la seva filla gran, adoptada a Etiòpia l'any 2007. Es diu Martina i és telegènica fins a dir prou. S'ha fet gran des que la vam conèixer a les catifes vermelles. 

MELANI OLIVARES I ELS SEUS FILLS:

melanie olivares familia GTRES

Melani i el seu ex amb els fills de la parella, GTRES

MELANI OLIVARES I MARTINA, ARA:

melani olivares hija Instagram

Melani Olivares i Martina a Instagram

Martina Olivares és tan alta com la mare, que a l'entrevista explica: "Yo quería ser madre, tenía 33 años y no tenía pareja. No me apetecía compartir ese momento de maternidad que yo deseaba con alguien que no estaba. Entonces decidí empezar los trámites de adopción de Martina. 2 años de espera en los que te reafirmas en tu deseo de ser madre. Fue una conexión brutal desde el minuto uno. Los otros dos han ido viniendo conforme he ido teniendo otras parejas, también quería vivir la experiencia del embarazo, y ahí están. Así somos, una familia diferente". 

melani olivares y martina IG

mela nie olivare sy martina olivares ig

Martina Olivares a Instagram

Les fotos demostren complicitat però de la bona. Martina, ja adulta, respon: "Mi madre es mi madre, no es mi amiga. No hago las mismas cosas con ella que las que hago con mis amigas, y no la veo de la misma manera". Té fusta amb la premsa. Serà el que vulgui ser. Melani té dos fills més, biològics, la Manuela i el Luchode dos marits de qui s'ha separat. Una gran família, diversa en orígens, sexualitat i pares però amb un tronc central, robust i potent, la grandiosa badalonina Melani Olivares.