Ni la calor, ni els mosquits, ni les vacances... Fa uns anys, l'estiu no arribava definitivament a les nostres cases fins que Georgie Dann no treia un dels seus èxits. Després, el relleu d'El chiringuito, La barbacoa o Bailemos el bimbó el va prendre Ana Obregón. Els seus posados en banyador, arrebossant-se en la sorra d'una platja i inaugurant la temporada de banys davant la premsa del cor, eren el senyal inequívoc. Si la Obregón ja s'ha mullat, ja ho podem fer tots.

obregon

GTRES

Ara, el posado del verano l'ha protagonitzat Mayka Navarro. La reportera d'El programa de Ana Rosa ha connectat al programa d'aquest divendres des de la platja de la Barceloneta. Amb la samarreta arremangada, micròfon en mà, ha deixat les sabates a la sorra per fer un checo-checo de peus i copsar la temperatura de l'aigua ara que les platges començaran a estar plenes de gom a gom amb l'arribada definitiva de les altes temperatures a tot el país. Aquest 21 de juny comença oficialment l'estiu i com si fos la reencarnació de Deborah Kerr a De aquí a la eternidad, la periodista s'ha remullat a les aigües mediterrànies. Amb una diferència: cap home dels que s'ha trobat tenia intenció de fer de Burt Lancaster.

mayka platja

Telecinco

"Es que me voy a meter... Ven, ven, ven... Ven pa' fuera", li diu Navarro a un banyista palplantat a la vora del mar que se la mira com si fos un extraterrestre acabat d'aterrar de Mart. "¿No quieres salir? ¿No? ¿Me vas a hacer que me moje el vestido?". Però ella ja podria haver quedat xopa de cap a peus que l'home ni es mou. Ella s'hi torna i li deixa anar: "¿Hoy es el primer día que vienes a la playa, verdad? Porque estás de un blanquito...". El que no anava blanquito sinó moradito és un altre estiuejant amb que ha parlat. Abans, però, li pregunta a un home que venia pareos a quant els ven i si n'ha venut molts. 10 euros. Però Mayka no li ha comprat cap, tot i que n'ha fet ús d'un. Perquè mentre li feia preguntes apareix a escena un home que probablement encara no havia anat a dormir des del dia anterior.

mayka platja2

Telecinco

Ampolla en mà, i no plena d'aigua de coco, precisament, l'ebri turista intenta protagonitzar la seva particular versió de l'anunci d'Estrella. "Mira aquél", apunta Ana Rosa Quintana, mentre la periodista, que s'adona, intenta tapar-lo amb un pareo i que no tingui el seu minut de glòria. "Muy bien Mayka, tápalo, que no se puede dar este ejemplo por la mañana", l'encoratgen des de plató. Potser algú li hauria de dir a AR que alguns tertulians que té, per les bajanades que diuen, també sembla que al tallat els hi hagin posat rom en lloc de llet.

mayka platja3

Telecinco

Però l'home de la cervesa no està disposat a defallir i busca la càmera amb més ànsies que la barra del bar. Fins que Mayka Navarro s'afarta: "A ver, chavalito! Vete a dormir!", mentre ell li crida "Mucho cerveza, mucho bene" i Quintana rebla el clau: "Este es uno de los que se tira por los balcones, ¿no?". Pots veure el moment clicant a la foto:

mayka platja4

Telecinco

Segur que després de l'èxit de la primera connexió de l'estiu, a Mayka Navarro li han vingut moltes ganes d'anar de vacances a la muntanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat