El programa Tot es mou té una secció conduïda per Eloi Vila que rebusca en l'arxiu de Tv3 per recuperar programes mítics. Fa poc va ser molt celebrat tornar a repescar l'Amor a primera vista i ara Vila ha tornat a portar el primer late night que es va fer a Espanya, i es va fer a TV3: Les 1000 i una de Jordi González, una fabulosa pedrera de talents. La majoria de cares d'aquell programa, on van debutar, ara tenen programes o són famosos. La llista és llarga: Santi Villas i Tais Villas, Marc Giró, Adam Martín o Dario Porras. Són tots fenomenals.Eloi Vila ha recordat que aleshores debutava a la TV una jove reportera de successos, que va començar  a El Periódico i ara és a La Vanguardia: Mayka Navarro. Ara té 55 anys i és una de les cares del programa de la Melero però ja feia aquesta feina l'any 1997 a Les 1000 i una, era així:

Mayka Navarro 1997 TV3
Mayka Navarro 1997 TV3
Mauka
Mayka Navarro a TV3, 2024

Aquella jove Mayka tenia 28 anys i ara en té 55 i segueix sent de les millors. Quina vista Jordi González. Mayka Navarro surt a Telecinco i a Tv3, és molt popular i aquesta passada Marató va explicar el seu drama per haver volgut tenir fills massa tard i soltera. Mayka: "Vaig fer un tractament hormonal no cobert per la Seguretat Social, el SottoPelle, el xip sexual (No està avalat per les societats científiques). Cada 6 mesos una analítica per veure els estrògens i a substitució, m'injectaven com un gra d'arròs al cul, una capsuleta, el meu cos el va agafant a mesura que el necessita. Quan ho començo el meu cos ja nota que va baix d'estrògens. Quan em vaig hormonar la meva mare es pensava que em donaria càncer. La meva mare té 4 fills i jo vaig voler ser mare tard. Vaig prioritzar la feina i mai era el moment. Era de les poques coses que jo pensava que seria, mare i molt bona mare de molts fills però el meu cos em va dir que havia fet tard. A una clínica de fertilitat vaig sumar tractaments massa seguit massa sola durant quatre anys, estava sobrehormonada. Va ser tot un fracàs, no estava preparada ni físicament ni mentalment i el fracàs em va portar a un pou del qual encara estic en tractament psiquiàtric. Em costa parlar-ne".

mayka navarro tv3
Mayka Navarro tv3

La ayka Navarro tenia 42 anys quan va voler ser mare, amb fecundació in vitro, banc de semen, els propis òvuls, amb una donant d'òvuls (dues intentones amb la mateixa) però quan els implantaven a la Mayka no reeixien... "Cada vegada que fallava em sentia culpable que si m'havia bellugat molt, que si havia treballat molt... Vaig arribar a pixar en palangana per no moure'm gaire.  Un malestar que em va dur a la taula del psiquiatra on segueixo fent teràpia. Ningú em va advertir de les conseqüències de l'hormonació i del fracàs. I en l'aspecte econòmic, em vaig arruïnar literalment".  Ara té gossos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayka Navarro (@maykita)

Des d'EN Blau vam aconseguir més fotos de Lolo. Els redactors ens hem quedat embadalits veient les publicacions d'Instagram, però ja ens hem inclús fos quan ens han arribat imatges dels dos periodistes posant amb Lolo... i Lola. I és que Lola, com diem, és la mare de Lolo i ja era la mascota de Mayka:

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.12.47 (2)

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.12.47 (1)

Miquel Valls, Mayka i Lolo

Mayka tenia Lola a casa seva i aquesta va donar a llum Roma i Lolo en un part improvisat, Ampliant la família.